Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Bērziņš ar "triple-double" sagādā "bukiem" ceturto zaudējumu

LBL2: Bērziņš ar "triple-double" sagādā "bukiem" ceturto zaudējumu
Didzis Bērziņš Līvānu labā izcēlās ar ''triple-double''

Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas (LBL2) spēlē uzvaru izdevies izcīnīt "RNS-D/Līvāni" vienībai, kura savā laukumā ar 97:80 uzvarēja ''Gulbenes Bukus'', tiekot pie otrā panākuma šajā sezonā.

Maču daudz veiksmīgāk iesāka viesi, kas pirmajās četrās minūtēs ieguva jau desmit punktu pārsvaru(17:7). Mājinieki nākamajās četrās minūtēs atguvās un spēja veikt 13:0 izrāvienu, kas ļāva jau izvirzīties vadībā. Pirmās ceturtdaļas beigās abas komandas nospēlēja itin līdzīgi un pēc pirmajām desmit minūtēm rezultāts 26:22. Otrās ceturtdaļas sākumā ''Līvāni'' veica 17:3 izrāvienu, kas ļāva iegūt jau astoņpadsmit punktu pārsvaru, tomēr pirmā puslaika beigās visiem izdevās mazliet samazināt rezultāta starpību(36:48).

Trešajā ceturtdaļā viesi centās samazināt rezultāta starpību, tomēr nesekmīgi. Vēl vairāk - pēc 30 nospēlētām minūtēm tablo vēstīja 73:57 par labu ''Līvānu'' komandai, kas nozīmēja, ka arī trešās, līdzīgi kā pirmās un otrās ceturtdaļas, mini maču Jura Iesalnieka padotie bija zaudējuši. Pēdējā desmitminūtē būtiski pavērsieni nenotika un ''Līvāni'' varēja svinēt otro uzvaru šajā sezonā, kamēr ''Gulbenes Bukiem'' šis bija ceturtais zaudējums četrās spēlēs.

Līvānu komandas rindās ar "triple-double" izcēlās Didzis Bērziņš, kurš guva 30 punktus, savāca 12 atlēkušās bumbas un atdeva 10 rezultatīvas piespēles. Vēl uzvarētāju sastāvā ar ''double-double'' izcēlās Aigars Indrikovs(30+12).

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

  +1 [+] [-]

, 2012-10-27 10:08, pirms 12 gadiem
Ja divi veči samet katrs pa 30p, tad tas izklausās pēc lauku sētas strītbola... bet iekš LBL 2 jau var atļauties

     [+] [-]

, 2012-10-27 10:19, pirms 12 gadiem
nujā tādi veči arī lielu daļu no LBL1 jauniešiem cirstu ārā!