Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Lauvu" lazarete lielāka nekļūst

"Lauvu" lazarete lielāka nekļūst
Arnolds Helmanis
Foto: Mārtiņš Sīlis

BK "Liepājas lauvu" pēdējo maču ar "Ventspils" basketbolistiem traumas dēļ nevarēja pabeigt Arnolds Helmanis, kura savainojums tomēr nav izrādījies nopietns un jau sestdienas Latvijas Basketbola līgas spēlē ar "VEF" spēlētājs būs ierindā, Sportacentrs.com pastāstīja liepājnieku galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Pēdējā laikā "Liepājas lauvu" sastāvā traumu dēļ liels robs izveidojās tieši garo spēlētāju rindās, no kuriem Martins Andrjukaitis jau ilgāku laiku cīnās ar dažādām traumām, un šajā gadā basketbolistam tika veikta ceļgala operācija. Līdzīga ķiruģiska iejaukšanās bija arī Jānim Timmam, kurš spēlēs bieži pildīja sev nebūt ne ierastā ceturtā numura pienākumus, bet mačā ar komandu "Jūrmala/Fēnikss" potītes savainojumu guva arī Roberts Freimanis.

Helmanis Baltijas Basketbola līgas cīņā ar ventspilniekiem potīti pagrieza otrajā ceturtdaļā un laukumā vairs neatgriezās, taču savainoto spēlētāju rindas viņš papildināja uz pavisam neilgu brīdi. "Šodien Helmanis jau treniņā skrēja. Domāju, ka pret "VEF" viņš varēs spēlēt. Arī Leiteris, kurš pēdējā spēlē bija apslimis, trenējas, tādēļ nākamajā spēlē garajā galā vairs nebūs tāda situācija kā pret "Ventspili"," pastāstīja Galvanovskis. "Timma treniņos atgriezīsies pēc divām nedēļām, bet Freimamis jau var staigāt." Treneris prognozē, ka Marta beigās sastāvs būs gandrīz pilnībā optimāls. Lielākās neskaidrības pagaidām ir ar Andrjukaiti, kura atlabšanas periods varētu ievilkties.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-25 17:08, pirms 12 gadiem
Ceru ,ka pa ltv7 vai pa sportacentru paradis, Lauvas vienmēr māk iekost VEFiņam!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 17:19, pirms 12 gadiem
Stoke rakstīja: Ceru ,ka pa ltv7 vai pa sportacentru paradis, Lauvas vienmēr māk iekost VEFiņam!
Diezin vai,ka no Kandavas rādīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 20:54, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: lai vai kā, bet VEF nav vinnēts nekad : (
vismaz neatminos
ir vinnēts. un vairākas reizes vēl pie tam!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-25 21:11, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: lai vai kā, bet VEF nav vinnēts nekad : (
vismaz neatminos
pag.gadā 1x BBL; 1x LBL regulārajā sezonā un pēc tam LBL pusfinālā! Šogad vēl viss ir priekšā, jo 1.ajā spēlē Liepājā -7! Lauvas vēl pavasarī ierūks!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2012-01-26 16:34, pirms 12 gadiem
žēl par savainotajiem spēlētājiem, tad LL būtu labas cerības!