Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Porziņģis laukumā atgriezīsies izslēgšanas spēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Porziņģis laukumā atgriezīsies izslēgšanas spēlēs
Jānis Porziņģis
Foto: A. Kaurovs

Vakar spēlē pret "Jūrmalu" kakla savainojumu guvušais "Valmieras" uzbrucējs Jānis Porziņģis atpakaļ ierindā būs uz izslēgšanas spēļu sākumu, vēsta Vidzemes klubs.

Porziņģis vakar saskrējās ar pretinieka spēlētāju un, sasitot galvu, nokrita uz grīdas, kā rezultātā tika gūts spēcīgs mugurkaula kakla daļas sastiepums un notika kakla skriemeļu nobīde.

Spēlētājs nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur tika veikts rentgens. Pārbaudēs lūzumi netika konstatēti, bet šodien spēlētājam tika veikta manuāla kakla daļas skriemeļu korekcija. Pašreiz spēlētājs jūtas puslīdz labi, lai gan ir jūtamas sāpes kakla daļā.

Porziņģis treniņus atsāks tikai šajā nedēļas nogalē, bet pirmajā izslēgšanas turnīra spēlē pret LU, kas 12. aprīlī plkst.18.30 notiks Vidzemes Olimpiskajā centrā, spēlētājs būs gatavs atkal palīdzēt komandai.

Informāciju sagatavoja:
BK "Valmiera"

  +3 [+] [-]

, 2012-04-03 15:08, pirms 12 gadiem
labi ka tā

  +5 [+] [-]

, 2012-04-03 15:32, pirms 12 gadiem
Molten rakstīja: labi ka tā
Būtu Jānis palicis Liepājā, būtu izslēgšanas spēlēs nospēlējis vairāk, kā divas spēles. Un naudas ziņā to "šķirbu" starp Valmieru un Liepāju būtu "izcēlis" cīnoties izslēgšanas spēlēs Liepājā.

  +8 [+] [-]

, 2012-04-03 15:52, pirms 12 gadiem
Porziņģis tiešām ir labs spēlētājs un ir pelnījis spēlēt labā klubā. Diemžēl VEF un Ventspils izvēlas paņemt tā vietā melnos. Bet Latvijā jau īsti citu profesionālu klubu nav, kur maksātu puslīdz adekvātu samaksu.
Nomināli Valmiera un Liepāja ir nākošie, bet ja te maksā smieklīgas naudas, ka basketbola sabiedrība runā par pašpelnītām toto prēmijām, tad jāsaka, ka Basketbola Latvijā tā īsti nemaz nav. Par piramīdām nemaz nerunājot...

Veselību Jāni!