Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmierai" pievienojas amerikāņu saspēles vadītājs Krovels

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Valmierai" pievienojas amerikāņu saspēles vadītājs Krovels
Timotijs Krovels
Foto: Džerijs Makbraids, ''The Durango Herald''

BK "Valmiera" komandai piektdien pievienojās amerikāņu saspēles vadītājs Timotijs Krovels. Iespējams, spēlētājs laukumā dosies jau rīt, plkst. 18.30, kad BK "Valmiera" savās mājās uzņems Rīgas VEF.

"Jau pāris mēnešus domāju par pirmā numura piesaistīšanu komandai. Visu sezonu esam nospēlējuši ar vienu saspēles vadītāju, jo Oskars Virsis ir vairāk kā otrās pozīcijas spēlētājs. Tagad jau trīs treniņus kopā ar komandu ir aizvadījis amerikāņu saspēles vadītājs Timotijs Krovels. Līdz ar viņa pievienošanos komandai ceram panākt stabilitāti komandas uzbrukumā, jo līdz šim stabilitāte ir viens no komandas lielākajiem trūkumiem,'' stāsta ''Valmieras'' galvenais treneris Gatis Melderis

''Gribu uzsvērt, ka esmu apmierināts arī ar Jāņa Kaufmaņa sniegumu, taču uzskatu, ka Jānim ir vēl daudz jāmācās, un Timotijs būs noderīgs šajā procesā. Ņemot vērā to, ka strauji tuvojas sezonas beigas, jāpanāk, lai Timotijs pēc iespējas ātrāk iekļautos komandā un spētu veiksmīgi saprasties laukumā ar komandas biedriem,'' piebilst Melderis.

185 cm garais Krovels dzimis 1986. gada 19. februārī Longbīčā, Kalifornijā. Līdz šim Krovels pārstāvējis Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA 2) vīriešu basketbola komandu "Fortluisu" (Fort Lewis).

Informāciju sagatavoja:
BK ''Valmiera''

  +5 [+] [-]

, 2010-02-22 13:39, pirms 14 gadiem
Krešnars, Valeika, Daviss, Krovels... Nav slikts ārzemnieku bariņš priekš samērā maza budžeta kluba kā Valmiera! Vēl jau arī Cipruss pievienojās.

Visi pastiprinās pirms LBL Play-Off. BKV arī Tatums klāt, VEF arī Makkalogs papildina rindas. LL paņēma klāt Jeromānovu, bet Barons arī meklē papildinājumu uzreiz 2 pozīcijās - 1. un 4.!

Skat, komandas pat pazīt nevarēs, ja salīdzinām oktobra un aprīļa sastāvus! Vienīgi Zemgalai Gulbis prom, tāpat kā cauri izskrēja Vairogs un Cipruss.

Gaidām un skaitām cāļus pavasarī

  +3 [+] [-]

, 2010-02-22 13:45, pirms 14 gadiem
Lai arii esmu BKV fans, tomer domaju, ka Valmiera vares pacinities par 3nieku, varbut pat veiksmes gadijuma tiek finala LBL. Katra zinjaa, komanda ir pat ljoti pieklajiga.

     [+] [-]

, 2010-02-22 13:55, pirms 14 gadiem
A kur Gulbis devies?

  +2 [+] [-]

, 2010-02-22 14:15, pirms 14 gadiem
Ivris rakstīja: A kur Gulbis devies?
iespejams uz Siauliai!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-22 14:17, pirms 14 gadiem
Jā, šamējais uz Šauļiem aizšāvis, varēs kopā ar Grafu (zodu) uzkapāt

  +1 [+] [-]

, 2010-02-22 14:23, pirms 14 gadiem
Interesanti, kur šie mazie melnie rodas? Šķiet, ka jau trešo sezonu pēc kārtas Valmierā ir mazs melnis kurš domā ka vada saspēli. Pārsvarā gan uzņemas spēli uz sevis un 1 reizi no 5 ir varonis, bet pārējās beidz spēli ar nošļukušu sejas izteiksmi! Lai veicas, Anyway!

  +6 [+] [-]

, 2010-02-22 14:28, pirms 14 gadiem
HakunaMatata rakstīja: Interesanti, kur šie mazie melnie rodas? Šķiet, ka jau trešo sezonu pēc kārtas Valmierā ir mazs melnis kurš domā ka vada saspēli. Pārsvarā gan uzņemas spēli uz sevis un 1 reizi no 5 ir varonis, bet pārējās beidz spēli ar nošļukušu sejas izteiksmi! Lai veicas, Anyway!
Nu, Deivisa gadījumā jau to nevarētu teikt. Viņš ir tipisks 2. nr. un nemaz netika ņemts ar domu, kā saspēles vadītājs. Bet tendence ir tāda... Tas pats Oliveiro un tur vēl daži uz īsu brīdi pabija. Lai gan pagājušajā gadā labāku par R. Klarku dabūt būtu grūti!!! Tas bija izcils Bagija skauta darbs! Un Eliots ar bija ok. Nez, kurš šogad nodarbojas ar skautingu? Vecais Melderis vai? Vaileka bija ļoti labs, un Krešnars šajā līmenī arī nav slikts. Daviss jau komandai ar vairāk palīdz, nekā gremdē!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-22 14:48, pirms 14 gadiem
24seconds rakstīja: Nu, Deivisa gadījumā jau to nevarētu teikt. Viņš ir tipisks 2. nr. un nemaz netika ņemts ar domu, kā saspēles vadītājs. Bet tendence ir tāda... Tas pats Oliveiro un tur vēl daži uz īsu brīdi pabija. Lai gan pagājušajā gadā labāku par R. Klarku dabūt būtu grūti!!! Tas bija izcils Bagija skauta darbs! Un Eliots ar bija ok. Nez, kurš šogad nodarbojas ar skautingu? Vecais Melderis vai? Vaileka bija ļoti labs, un Krešnars šajā līmenī arī nav slikts. Daviss jau komandai ar vairāk palīdz, nekā gremdē!
Interesanti.
Deivisam sanāk dažreiz gremdēt komandu tad, kad viņam nekrīt, bet viņš tik un tā spītigi met tālāk.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-22 14:54, pirms 14 gadiem
picamen2 rakstīja: Interesanti.
Deivisam sanāk dažreiz gremdēt komandu tad, kad viņam nekrīt, bet viņš tik un tā spītigi met tālāk.
Nu, to sauc par pārliecību par saviem spēkiem! Nu, kaut vai minot piemērus no NBA, kur Kobe vai Ray Allen uzmet pirmajās 3 cet. 1/17, bet pēdējā ceturtdaļā iemet svarīgos metienus vai Gamme Winner, kas izšķir spēles likteni. Tos sauc par meistariem, kuri iemet vis vajadzīgākajā brīdī. Domāju, ka Deiviss sevi LBL līmenī arī vismaz cenšas pieskaitīt šai kategorijai!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-22 15:07, pirms 14 gadiem
Nu tādus kā Deiviss drīzāk sauc par statistikas vergiem.
Viņu interesē tikai savākt labu statistiku lai nākamgad tiktu labākā klubā kā Valmiera

  +3 [+] [-]

, 2010-02-22 17:29, pirms 14 gadiem
Saspēles vadītājs Valmierai ir vājākais posms,cerams būs palīgs,nu nevaram mēs mūsu zvaigznes kā buškeviča kungu nopirkt ,jo šie čaļi labāk ņems ķepā nevis spēlēs par krīzes apstākļiem atbilstošu samaksu...

     [+] [-]

, 2010-02-22 19:02, pirms 14 gadiem
Tad jau redzēs kā būs, lai nu izrādītos labs!!

  +4 [+] [-]

, 2010-02-22 19:13, pirms 14 gadiem
Vēl sezonas sākumā Galvanovskis visiem stāstīja ka šī būs latviskākā Latvijas komanda kas pārsvarā būs pārstāvēta no vietējiem valmieriešiem ,bet izrādās ka priekšroka tik dota citu valstu pilsoņiem.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-22 19:39, pirms 14 gadiem
Kļaviņa kungs būtu jau labi kad pēc Tavas samniekošanas būtu izauguši pietiekami daudz spēlētāju lai nebūtu jāizmanto ārzmeju spēlētāji! Bet NAV !!! Cik gadus Tu vadīji šo klubu? Būtu labāk pieklājīgi paklusējis! Jāni Tu kadriez arī apkulsīsi vai visu mūžu būs naids uz dažu labu presonāliju! Pieliec punktu savajām ļaunajām domām un ķersies klāt jauniem darbiem.

     [+] [-]

, 2010-02-22 20:34, pirms 14 gadiem
forsh valmieras klubs...domaju visi valmieriesi ir reaali prieciigi par to ka komandaa ir divi valmieriesi Sandis Amolins un Janis Kaufmanis..loti labs darbs ir paveikts valmieraa..
A)jaunatnes darbs ir pilniibaa ataisnojies,tas perfekti straadaa
b)lielais klubs turpina jaunatnes iesaakto un ciitiigi straada pie jaunajiem...no 81.gada dzimusajiem izvilkts viens un no 89.gada dzimusajiem arii....super....
a pa vidu,tur jau pa 8 gadiem neviens nebija....

  +1 [+] [-]

, 2010-02-22 21:21, pirms 14 gadiem
Atcelt Ziņot
Pie šī jautājuma gribētu atgriesties pēc 3 gadiem .. Un tad parunāt cik mums ir vietējie spēlētāji.. Nevajag jau tik šauri skatīties tikai Valmiera dzimušos spēlētājus.. tad jau sanāk ka Ziediņš arī nav mūsu audzēknis .. Takā nevajadzētu pārspīlēt .. Pie BK Valmieras ir sākuši trenēties vairāki gados jauni basketbolisti un cerams jau nākamgad varēsim baudīt darba augļus .. Protams, rezulātu šobrīd ir grūti prognozēt, bet BK "Valmiera" darīs visu, kas viņa spēkos lai pēc pāris gadiem būtu mūms jauni talanti .. Šobrīd nav spēlētāji kas varētu spēlēt tādā līmenī !

  +2 [+] [-]

, 2010-02-23 01:23, pirms 14 gadiem
Pilnīgs absurds, runājot par pārmetumiem Valmieras virzienā! Vai nu es ko nesaprotu, bet šogad Valmierā spēlē vairāk Valmieras basketbola audzēkņu kā citus gadus, piemēram, Amoliņš, Andžejevskis, Kaufmanis, Virsis, Ziediņš, Bērziņš plus, ja nemaldos, arī Iļjins... Cik tad vēl vajag? Attiecībā uz pēdējo papildinājumu - manuprāt, tieši saspēlēs vadītājs bija Valmieras vājākā vieta, tāpēc papildinājums vietā - jāsaprot taču, ka Kaufmanim šī tikai pirmā pilnā sezona šādā līmenī un viņam vēl augt un augt.

Jebkurā gadījumā būs interesanti fināli!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-24 00:20, pirms 14 gadiem
Dupsītis rakstīja: Pilnīgs absurds, runājot par pārmetumiem Valmieras virzienā! Vai nu es ko nesaprotu, bet šogad Valmierā spēlē vairāk Valmieras basketbola audzēkņu kā citus gadus, piemēram, Amoliņš, Andžejevskis, Kaufmanis, Virsis, Ziediņš, Bērziņš plus, ja nemaldos, arī Iļjins... Cik tad vēl vajag? Attiecībā uz pēdējo papildinājumu - manuprāt, tieši saspēlēs vadītājs bija Valmieras vājākā vieta, tāpēc papildinājums vietā - jāsaprot taču, ka Kaufmanim šī tikai pirmā pilnā sezona šādā līmenī un viņam vēl augt un augt.

Jebkurā gadījumā būs interesanti fināli!
gribeetu zinaat ko tu domaa ar vaardu speelee???