Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Turībai" pārbaudes turnīrs Baltkrievijā

Andrejs Siliņš

"Turībai" pārbaudes turnīrs Baltkrievijā
Roberts Mednis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Biznesa augstskolas "Turība" komanda, turpinot gatavošanos debijas sezonai Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmajā divīzijā, šīs nedēļas beigās un nākamās nedēļas sākumā aizvadīs pārbaudes turnīru Baltkrievijā, portālam Sportacentrs.com atklāja kluba menedžeris un treneris Jānis Vecrinks.

"Turība" galvenā trenera Pētera Višņevica vadībā gatavošanos jaunajai sezonai uzsāka jau jūlija sākumā. Pārbaudes turnīrs Baltkrievijā sāksies sestdien, bet spēles paredzētas arī svētdien un pirmdien. Biznesa augstskolas vienībai pretiniekos viena baltkrievu, viena krievu un viena ukraiņu komanda - attiecīgi Vitebskas "Lokomotiv Kis" (pagājušajā sezonā ceturtā vieta), Sanktpēterburgas "Spartak" II un Čerkasu "Monkeys".

Jau rakstījām, ka ar komandu no iepriekšējās sezonas spēlētājiem trenējas Mārtiņš Teteris, Mārtiņš Šteinbergs, Roberts Mednis, Reinis Rocēns, Mārtiņš Motivāns, Jānis Lasmanis, Eduards Ķikuts, Uģis Strauss un arī Pēteris Kravčuns. No jauna ar komandu trenējas ogrēnietis Jānis Atrops, cēsnieks Andis Malahovskis, Oskars Kalējs, Mārtiņš Vīņauds, Matīss Rudmiezis, kā arī pagājušajā sezonā "Saldū" spēlējušie Jānis Dilevka un Arnis Servuts.

"Uz turnīru brauks 12 vai 13 spēlētāji, bet konkrētus vārdus ar treneri nosauksim ceturtdien," pastāstīja Vecrinks. "Šobrīd spēlētāji iziet veselības pārbaudes."

Tikmēr portālā Sportacentrs.com turpinās balsošana par 2. oktobrī paredzētās LBL atklāšanas spēles dalībkomandu noteikšanu, un iespēja nobalsot arī par "Turību": Izvēlies LBL atklāšanas spēles komandas!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-07 19:06, pirms 14 gadiem
Gan jau Turība ar Avotielas bomža veiksmi parādīs, ko Latviajs studenti spēj....