Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Lauvas" Jūrmalā centīsies atgūt uzvaras garšu

Andrejs Siliņš

"Lauvas" Jūrmalā centīsies atgūt uzvaras garšu
"Lauvu" kapteinis Mārtiņš Kravčenko
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šovakar vienīgajā Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē pulksten 20:15 Dubultos "Liepājas Lauvas" centīsies pārtraukt zaudējumu sēriju, tiekoties ar šīs sezonas jaunpienācēju "Jūrmala/Fēnikss", kurai arī jau četras neveiksmes pēc kārtas.

"Lauvām" pēdējā laikā klājies visai bēdīgi - zaudētas četras spēles pēc kārtas, pēdējā no tām izbraukumā pret "Jelgavu". LBL turnīra tabulā liepājnieki ar vienu uzvaru sešās spēlēs ir priekšpēdējā astotajā vietā, esot priekšā vien bez uzvarām spēlējošajai U18 izlasei.

Tas liek domāt, ka apņēmības komandai šī vakara spēlē netrūks, patiesībā tādai pat nevajadzētu būt ne mirkli, ņemot vērā, cik daudz jauno spēlētāju ir trenera Galvanovska rīcībā. Pirmajā novembra spēlē "Lauvas" izcīnīja līdz šim pēdējo uzvaru, ar 85:64 pieveicot "Turību". Šovakar liepājniekiem būs pēdējā mēneša spēle LBL turnīrā un laba iespēja izcīnīt pirmo uzvaru pēc zaudējumu sērijas.

Jūrmalas komanda šobrīd ar divām uzvarām un pieciem zaudējumiem atrodas vietu virs Liepājas, tāpēc šovakar notiks cīņa ne tikai par to, kura no komandām pārtrauks ieilgušo neveiksmju sēriju, bet arī par 7. vietu tabulā. Jūrmala pēc divām izcīnītajām uzvarām nākamos četrus mačus zaudējusi.

Vairākiem Jūrmalas spēlētājiem šī būs arī tikšanās ar savas pagājušās sezonas komandu - pagājušās sezonas kapteinis Jevgēnijs Kosuškins, pašreizējais jūrmalnieku kapteinis un līderis Atis Ozols, arī aizsargs Raimonds Vaikulis zināmu laika posmu (visu sezonu - tikai Kosuškins) spēlēja "Lauvās".

LBL otrajā divīzijā šovakar arī viena spēle - BS "Rīga" savā laukumā Hanzas vidusskolā pulksten 17:30 uzņems Gulbenes "Bukus".

     [+] [-]

, 2011-11-21 18:29, pirms 12 gadiem
Jūrmalai jāuzvar

     [+] [-]

, 2011-11-21 18:51, pirms 12 gadiem
Nevar pierast ka Lauvas sitās pa turnīra lejas galu.