Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Nesteigsimies ar Ciprusa aizvietotāja meklējumiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Teteris: "Nesteigsimies ar Ciprusa aizvietotāja meklējumiem"
BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

“Aldaris” Latvijas Basketbola līgas (LBL) kluba “Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris, skaidrojot sadarbības izbeigšanu ar Latvijas izlases bijušo centra spēlētāju Kasparu Ciprusu, norāda, ka kluba vadība nebija apmierināta ar viņa devumu komandai, un spēlētājam ir piedāvājumi no citiem klubiem. Jēkabpils vienība skatīsies, vai būs nepieciešams meklēt kādu citu garā gala spēlētāju.

Kā jau ziņots, izvadītās nedēļas beigās BK “Jēkabpils” pārtrauca sadarbību ar centra pozīcijas spēlētāju. Tagad šo situāciju komentē kluba galvenais treneris. “Tas ir galējs lēmums par sadarbības pārtraukšanu no abām pusēm, par ko vienojāmies piektdienas vakarā, dienu pirms spēles ar BK “Valmiera”. Mēs nebijām īsti apmierināti ar Kaspara Ciprusa ieguldījumu pirmsezonas spēlēs un sezonas sākumā, tam klāt Kaspars guva traumu. Kasparam bija arī citi sadarbības piedāvājumi,” skaidro BK “Jēkabpils” galvenais treneris Teteris.

“Aldaris” Latvijas Basketbola līga (LBL) un Baltijas Basketbola līga (BBL), kur BK “Jēkabpils” startē šajā sezonā, uzņem apgriezienus. Jauna spēlētāja meklēšana, kurš spētu aizvietot Kasparu Ciprusu un komanda būtu pilnā sastāvā, netiks sasteigta. “Uz doto brīdi mēs spēlēsim tādā sastāvā kā mēs esam. Katrā ziņā mēs skatāmies spēlētāju tirgū, ja nu vēl viens garais spēlētājs mums būs vajadzīgs. Pašreiz mēs varam spēlēt ar to sastāvu, kas mums ir. Paralēli mēs skatīsimies un meklēsim,” komentē Edgars Teteris.

Jēkabpilieši sezonu ir uzsākuši veiksmīgi, no četrām spēlēm LBL uzvarētas ir trīs. Arī BBL sezonas sākums ir cerīgs, sīvā cīņā aizvadītas divas spēles un uzvarēta viena. Vai komandas sniegumu ietekmēs Kaspara Ciprusa aiziešana no komandas, Edgars Teteris komentē šādi: “Ceru, ka nē. Protams, ka Kaspars ir spēcīgs un meistarīgs spēlētājs, viņš būtu palīdzējis mums. Bet nu skatīsimies, pēdējās spēles jau viņš bija traumēts, un mēs tās veiksmīgi aizvadījām bez viņa. Turpināsim cīnīties!”

Šobrīd BK “Jēkabpils” sastāvā ir desmit spēlētāji: Rinalds Sirsniņš, Oskars Virsis, Jānis Pozņaks, Pāvels Veselovs, Mārtiņš Kravčenko, Edgars Leja, Artis Arnītis, trīs viesspēlētāji - Mihals Hlebovickis, Trojs Maršals Bārnijs, Kamerons Klifords Randlss.

Izmantotie resursi:
www.bkjekabpils.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-10-21 12:41, pirms 11 gadiem
Kā to saprast "nesteigsimies"? Sezona uzņem apgriezienus tak, ar vienu Hlebovicki būs par īsu.
Lai vai kā es par VEN - BKJ finālu šogad LBL!

  +2 [+] [-]

, 2013-10-21 13:14, pirms 11 gadiem
Cipruss tādu lauku gājienu uztaisīja.. Sākumā sasolīja nu tik būs- trenēs jaunos, palīdzēs lielajai komandai..beigās uzmetiens

  +1 [+] [-]

, 2013-10-21 13:43, pirms 11 gadiem
bubba rakstīja: Kā to saprast "nesteigsimies"? Sezona uzņem apgriezienus tak, ar vienu Hlebovicki būs par īsu.
Lai vai kā es par VEN - BKJ finālu šogad LBL!
Lai vai kā, bet tas reāli nav iespējams

  +2 [+] [-]

, 2013-10-21 13:46, pirms 11 gadiem
Sākiet jau pārunas ar Biedru,kur nu vēl labāks klubs kā Jēkabpils ....

  +1 [+] [-]

, 2013-10-21 13:48, pirms 11 gadiem
Aivers0n rakstīja: Lai vai kā, bet tas reāli nav iespējams
Viena otra fantāzijās ir iespējams!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-21 17:28, pirms 11 gadiem
Sagaidīs To dienu kad Miša dabūs LV pilsonīnbu un ņems centru - ārzemnieku, jo Latviešu centri (labā kvalitātē) nav pieejami pašlaik

     [+] [-]

, 2013-10-21 17:29, pirms 11 gadiem
Jekabpilij ari ar so sastavu labi iet, tad jau varbut vajadzetu brivos lidzeklus pietaupit un sezonas vidu panemt 2 speletajus, vienu garo un vienu 3num!

  -1 [+] [-]

, 2013-10-21 20:56, pirms 11 gadiem
bubba rakstīja: Kā to saprast "nesteigsimies"? Sezona uzņem apgriezienus tak, ar vienu Hlebovicki būs par īsu.
Lai vai kā es par VEN - BKJ finālu šogad LBL!
šitas šmulis jau 3.gadu cer, ka BKV būs čempions, tāds lašara

     [+] [-]

, 2013-10-21 22:14, pirms 11 gadiem
Juri$$$ rakstīja: šitas šmulis jau 3.gadu cer, ka BKV būs čempions, tāds lašara
BKV ir 8 tituli, VEF ir cik?!!