Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Pa divām Latvijas un Krievijas komandām ''Liepājas Papīrs Cup'', tiešraides - Sportacentrs.com

Krišs Upenieks

Pa divām Latvijas un Krievijas komandām ''Liepājas Papīrs Cup'', tiešraides - Sportacentrs.com
Kaspars Vecvagars
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šajā nedēļā, no 21. līdz 23. septembrim, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Liepājas Olimpiskā centra organizētais basketbola turnīrs “LIEPĀJAS PAPĪRS CUP 2016” profesionālām vīriešu komandām. Kopumā turnīrā piedalīsies četras komandas no divām valstīm, tajā skaitā pašmāju “Liepāja/Triobet” basketbolisti.

Liepājas Olimpiskais centrs kopš 2009.gada organizē jau 11. starptautisko turnīru, bet sacensības ar nosaukumu “LIEPĀJAS PAPĪRS CUP 2016” - pirmo reizi. Turnīrs būs pārstāvēts ar divām latviešu un krievu komandām. Latviju šajā turnīrā pārstāvēs pašreizējie Valsts vicečempioni “VEF Rīga” un pašmāju „Liepāja/Triobet” basketbolisti. Savukārt no Krievijas uz turnīru ieradīsies divas VTB līgas komandas - Oļega Okulova vadītā BC “Enisey” vienība un Artūra Štālberga trenētā “Nizhny Novgorod” komanda, kura Liepājā aizvada savu pirmssezonas treniņnometni.

Komandas savas spēles aizvadīs vienā grupā, cīnoties katram ar katru. Kopumā tas nozīmē trīs spēles katrai komandai. Agra Galvanovska vadītais Liepājas basketbola klubs šajā turnīrā ir izvirzījis mērķi cīnīties par gaodalgotajām vietām, jo konkurence šajā turnīrā būs gana liela, par ko liecina trīs VTB komandu līdzdalība.

“Liepāja/Triobet” savas cīņas uzsāks trešdienas vakarā, kad pulksten 19:30 mērosies spēkiem ar “Nizhny Novgorod” komandu, kuru jau reizi šajā sezonā izdevās uzvarēt. Tas izdevās “LOC CUP” ietvaros, kur liepājnieki pārspēja Artūra Štālberga vadīto komandu ar rezultātu 93:86. Šoreiz spēle sāksies no jauna un VTB pārstāvjiem noteikti būs vēlme pierādīt, ka iepriekšējā spēle bija nejaušība.

Ceturtdien liepājniekiem pretiniekos būs Oļega Okulova vadītā Krasnojarskas vienība BC “Enisey”, kas šobrīd Liepājā aizvada savu gatavošanos gaidāmajai basketbola sezonai. Savukārt piektdien tiks aizvadītas noslēdzošās spēles un tajā kā pēdējā būs cīņa starp divām Latvijas komandām – “Liepāja/Triobet” un pašreizējiem Latvijas vicečempioniem “VEF Rīga”. Šīs spēles sākums pulksten 19:30 un uzreiz pēc šīs cīņas notiks arī apbalvošanas ceremonija, kurā tiks apbalvotas ne tikai labākās komandas, bet arī meistarīgākie spēlētāji katrā komandā un balva paredzēta arī turnīra vērtīgākajam spēlētājam. Spēles norisināsies Liepājas Olimpiskajā centrā un ieeja skatītājiem būs bezmaksas.

“LIEPĀJAS PAPĪRS CUP 2016” dalībnieki:
“Liepāja/Triobet” (Latvija)
“VEF Rīga” (Latvija)
BC “Nizhny Novgorod” (Krievija)
BC “Enisey” (Krievija)

“LIEPĀJAS PAPĪRS CUP 2016” spēļu kalendārs:
(21.septembris)
17:00 "VEF Rīga” (Latvija) – BC "Enisey" (Krievija)
19:30 "Liepāja/Triobet” (Latvija) - "Nizhny Novgorod" (Krievija)
(22.septembris)
17:00 "Nizhny Novgorod" (Krievija) - "VEF Rīga” (Latvija)
19:30 BC "Enisey" (Krievija) - "Liepāja/Triobet” (Latvija)
(23.septembris)
17:00 BC "Enisey" (Krievija) - "Nizhny Novgorod" (Krievija)
19:30 "Liepāja/Triobet” (Latvija) - "VEF Rīga” (Latvija)
21:15 Apbalvošanas ceremonija.

Informāciju sagatavoja:
ANETE MŪRNIECE
Sabiedrisko attiecību speciāliste

  +1 [+] [-]

, 2016-09-20 20:28, pirms 8 gadiem
Nu, veju pilsetai tur ar Galvanovska velesanos bus stipri par isu... Tacu - lai veicas liepajniekiem!

  +1 [+] [-]

, 2016-09-20 21:38, pirms 8 gadiem
Debils nosaukums. Kāpēc nevarēja būt Liepājas papīra kauss ? Ja mērķis bija krievu tirgus iekarošana tad ir jāmaina uzņēmuma zīmols, nevis jāražo klibi nosaukumi kausam.