Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Arnis Ate noslēdz divu sezonu līgumu ar "Liepājas basketbolu"

Rolands Eliņš

Arnis Ate noslēdz divu sezonu līgumu ar "Liepājas basketbolu"
Arnis Ate
Foto: Ģirts Gertsons

Jaunizveidotā basketbola komanda „Liepājas basketbols” pavēstījusi, ka tā panākusi vienošanos ar 24 gadus veco aizsargu Arni Ati, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja „Betsafe/Liepāja”.

Arnis Ate pagājušajā sezonā piedalījās 27 LBL spēlēs, kurās „Betsafe/Liepāja” komandas sastāvā izcēlās ar 7.0 punktiem vidēji spēlē, kā arī 1.9 rezultatīvām piespēlēm. Ates labākā spēle bija februārī pret „Jēkabpili”, kad viņš iemeta sešus no sešiem tālmetieniem un savāca 23 punktus.

Ate iepriekšējās sezonās spēlēja LBL otrajā divīzijā, pārstāvot BA „Turība”, kuras rindās spēlēja arī LBL 2013./14. gada sezonā, toreiz gan laukumā pavadot visai mazu laiku.

„Arnis ir spēlētājs, kurš nežēlo sevi un vienmēr ir gatavs nospēlēt komandas interesēs. Īsts melnā darba darītājs, kādam ir jābūt katrā komandā,” komandas paziņojumā citēts galvenais treneris Artūrs Štālbergs.

„Liepājas basketbola” komandas paziņojumā arī norādīts, ka nākamajā nedēļā varētu būt gaidāmas jaunas ziņas par sastāva komplektāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BldWXp3...

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 19:33, pirms 6 gadiem
Simpatizē jaunā Liepājas kluba darbs. Lai arī šī ziņa ir šķietami nebūtiska, tomēr informācija tiek pasniegta un īsteniem basketbola faniem tā ir noderīga. Pārējie klubi varētu pamācīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 22:59, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Simpatizē jaunā Liepājas kluba darbs. Lai arī šī ziņa ir šķietami nebūtiska, tomēr informācija tiek pasniegta un īsteniem basketbola faniem tā ir noderīga. Pārējie klubi varētu pamācīties.
pārējiem ir +/- tāpat, lielākās atšķirības ir tad, kad autori paši cepj rakstu, kas ir sliktāks kā klubu oficiālā relīze