Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Ķekava saspringtā galotnē uzvar RSU, Buiķim 14 piespēles Saldū

Andrejs Siliņš

LBL2: Ķekava saspringtā galotnē uzvar RSU, Buiķim 14 piespēles Saldū
Nauris Miezis
Foto: BK Ķekava/Optibet

Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas spēlē piektdien C grupas līderu duelī "Ķekava/Optibet" savā laukumā ar rezultātu 90:88 apspēlēja RSU. Pie panākumiem tika arī "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" un "Saldus".

A grupas spēlē "Saldus" savā laukumā pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, ar rezultātu pieveicot tabulas pastarīti "Rīgu/Rīdzeni", kam tā bija septītā neveiksme pēc kārtas. Saldeniekiem ar 23 punktiem izcēlās Armands Seņkāns, kurš aizvadīja pirmo spēli komandas sastāvā. 17 pievienoja Nauris Metnieks, kuram arī desmit bumbas pie groziem.

Nevienu metienu spēlē neizdarīja saspēles vadītājs Edgars Buiķis, taču atdeva 14 rezultatīvas piespēles. Tas ir otrais labākais rādītājs LBL2 sezonā (Kārlim Večenam no Valkas vienā mačā izdevies atdot 16 piespēles). "Rīdzenes" labā 16 punktus guva Ričards Tutāns.

B grupā "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" mājās uzņēma "LU/BS Rīga" un izcīnīja visai pārliecinošu septīto panākumu astoņās spēlēs - 113:91. LU fārmklubam tas bija ceturtais zaudējums desmit mačos. Valmieriešu rindās ar 20 punktiem izcēlās Klāvs Dubults, bet 17 punkti Mārtiņa Vīņauda kontā. Rīdziniekiem 17 punkti un astoņas bumbas Edvardam Mežulim.

C grupas līderu duelī "Ķekava/Optibet" savā laukumā izvairījās no otrā zaudējuma sezonā, ar rezultātu apspēlējot RSU. Ķekava jau četras minūtes pirms beigām pie +1 palika bez sava līdera Naura Mieža, kuram spēli liedza turpināt piezīmju norma. Spēle turpinājās punkts punktā, 12 sekundes pirms beigām Armands Ginters panāca vadību viesiem (88:87), bet mājinieki atbildēja ar vienu precīzu Mārtiņa Šteinberga sodiņu un Harija Rubeņa diviem punktiem divas sekundes pirms beigām. RSU vēl centās izraut vismaz pagarinājumu, taču līdz metienam laikā netika, un Ķekava izcīnīja panākumu - 90:88

Uzvarētājiem ar 24 punktiem izcēlās jau pieminētais Miezis, bet pa 19 pievienoja Šteinbergs un Rubenis, kuram arī 12 atlēkušās bumbas. Ķekavai jau pirmajā mača minūtē nācās palikt bez komandas kapteiņa Agņa Čavara. RSU labā 23 punktus iemeta Kristaps Jurjāns, bet par vienu mazāk Armanda Gintera kontā.

     [+] [-]

, 2017-11-17 22:32, pirms 6 gadiem
A grupas spēlē "Saldus" savā laukumā pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, ar rezultātu pieveicot tabulas pastarīti "Rīgu/Rīdzeni", kam tā bija septītā neveiksme pēc kārtas.

C grupas līderu duelī "Ķekava/Optibet" savā laukumā izvairījās no otrā zaudējuma sezonā, ar rezultātu apspēlējot RSU. Ķekava jau četras minūtes pirms beigām pie +1 palika bez sava līdera Naura Mieža, kuram spēli liedza turpināt piezīmju norma.

Kaut kas pietrūkst