Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: KP BA/DSN pirmā uzvara, Kurzemes derbijā uzvara Kandavai

Andrejs Siliņš

LBL2: KP BA/DSN pirmā uzvara, Kurzemes derbijā uzvara Kandavai
KP BA/DSN galvenais treneris Raivo Otersons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas spēlē pirmo uzvaru sezonā trešdien izcīnīja KP BA/DSN, kas ar 80:76 mājās uzveica RTU. Savukārt Kurzemes derbijā "Kandava/COMPOR" viesos ar 74:68 apspēlēja "Ventspils Augstskolu".

"Daugavas Sporta nama" audzēkņi jaunajā sezonā LBL2 turnīrā vēl nebija izcīnījuši uzvaru, bet šovakar savā laukumā to beidzot paveica. Ar rezultātu 80:76 Raivo Otersona komandai izdevās pieveikt RTU, ko vada Dainis Bertāns.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 28 punktiem bija Roberts Bērziņš, kuram arī astoņas pārtvertas bumba un septiņas rezultatīvas piespēles. 24 punktus un desmit atlēkušās bumbas pievienoja Jānis Gertners. RTU rindās ar 17 punktiem, septiņām piespēlēm un sešām bumbām izcēlās Nauris Bikovs.

KP BA/DSN ar vienu uzvaru sešos mačos ieņem pēdējo vietu C grupā, kamēr RTU studentiem trīs panākumi un piecu zaudējumi ļauj atrasties ceturtajā pozīcijā.

A grupas mačā šodien grupas vicelīdere "Kandava/COMPOR" izbraukumā ar rezultātu 74:68 apspēlēja "Ventspils Augstskolu", izcīnot piekto panākumu septiņos mačos. Ventspilniekiem šī bija ceturtā neveiksme septiņās spēlēs, kas dod ceturto vietu grupā.

Uzvarētāju labā 26 punktus guva Guntars Strāķis, bet 13 punktus un septiņas bumbas pievienoja Klāvs Šilbergs. Ventspils komandā 30 punktus iemeta Artūrs Grīnbergs, kuram arī septiņas bumbas un četras piespēles, bet 12 punktus un astoņas bumbas pievienoja Dāvis Gūtmanis.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-15 23:00, pirms 6 gadiem
saprotu, ka KP tā kautrīgi simbolizē Kristapu Porziņģi

prots būtu intetesanti uzzināt kāds atbalsts, vai tikai bračka patskstījis kādus nākotnes priekšlīgumus..