Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kārters: "Domāju, ka sērijā būs septiņas spēles"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Kārters: "Domāju, ka sērijā būs septiņas spēles"
Vorens Kārters pret Armandu Šķēli
Foto: Romulads Vambuts, eSports.lv

Pēc šodien Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas otrajā mačā izcīnītas uzvaras izbraukumā pret ''Barons/LMT'' ar 84:75 ''Ventspils'' leģionārs Vorens Kārters prognozēja, ka čempiona noskaidrošanai būs nepieciešamas septiņas spēles.

eSports.lv lietotāju spēles MVP Kārters pēc savas komandas uzvaras teica: ''Mačs bija ļoti grūts, domāju, ka sērijā būs septiņas spēles. ''Barons'' ir ļoti laba komanda. Man patika spēles intensitāte. Salīdzinājumā ar pirmo maču, spēlējām enerģiskāk. Mums bija nepieciešami pāris mači, lai ieietu ritmā.''

Runājot par gaidāmo trešo maču pirmdien Ventspilī, Kārters prognozē grūtu spēli, uzsverot to, ka neviena no finālsērijas spēlēm nebūs viegla. Basketbolists uzskata, ka čempiona noskaidrošanai būs nepieciešami septiņi mači. ''Nekad neko nevar zināt. Nedrīkst nenovērtēt pretinieku. Jābūt gataviem spēlēt katru spēli,'' tā Kārters.

  +5 [+] [-]

, 2009-05-15 23:34, pirms 15 gadiem
jā, būs laba sērija!
Slēpts komentārs: tomans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-05-16 00:44, pirms 15 gadiem
kruklis rakstīja: Kārter,vai Tev vajag septiņas spēles,pietiks ar piecām!
Jā, no Ventspils puses skatoties, vēl vajag tikai trīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-05-16 10:42, pirms 15 gadiem
A ko te visi komentāros nebrēc par Kārtera minējumu, kā uz Armanda Šķēles izteikumu 4:1?

     [+] [-]

, 2009-05-16 11:23, pirms 15 gadiem
feelbest rakstīja: A ko te visi komentāros nebrēc par Kārtera minējumu, kā uz Armanda Šķēles izteikumu 4:1?
Nu tāpēc, ka Kārters nemaz nepateica, ka čempī uzvarēs Ventspils, viņš vienkārši pateica ka ļoti iespējams būs nepieciešamas 7 spēles čempionu noskaidrošanai. Diezgan diplomātiski un bez jabkādām iespējām kādam apvainoties uz Kārteru.