Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Izdarījām pareizos secinājumus"

Jānis Celmiņš

Galvanovskis: "Izdarījām pareizos secinājumus"
Agris Galvanovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Latvijas Basketbola līgas finālsērijas otrās spēles komentāros dalījās "Barons/LMT” un "Ventspils" galvenie treneri attiecīgi - Māriņš Zībarts un Agris Galvanovskis.

„Ventspils” galvenais treneris Agris Galvanovskis: "Izanalizējām pirmo spēli un izdarījām pareizos secinājumus. Armands Šķēle un Kaspars Bērziņš tāpat sameta, bet rezervistus šodien tomēr spējām apturēt. Šodien spēlētājus mainījām krietni vien prātīgāk, taču tāpat laukumā pabija desmit spēlētāju. Puiši malači, nocīnījās atzīstami un uzskatu, ka izcīnījām pelnītu uzvaru."

„Barons/LMT” galvenais treneris Mārtiņš ZībartsApsveicu „Ventspils” komandu ar labu spēli un pelnītu uzvaru. Sakot ar otro ceturtdaļu viņi spēlēja krietni vien labāk nekā mēs, tāpēc arī rezultāts ir tāds kāds tas ir. Mums bija problēmas ar piezīmēm. Piezīmju norma spieda gan Šķēli, gan Bērziņu. Ventspils šodien gribēja uzvarēt krietni vairāk un uzvarēja pelnīti.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-15 22:01, pirms 15 gadiem
Malači Ventspils!

  -3 [+] [-]

, 2009-05-15 22:02, pirms 15 gadiem
tā tam būs būt!

  -4 [+] [-]

, 2009-05-15 22:30, pirms 15 gadiem
Nez ko Berķis šodien neizgaja vispār. Bet uzvarētajus jau netiesā.