Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Magone paliks "Ogres" rindās arī jaunajā sezonā

Andrejs Siliņš

Magone paliks "Ogres" rindās arī jaunajā sezonā
Renārs Magone. Foto: Jānis Martels

Basketbola klubs "Ogre", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi vēsturē izcīnīja Latvijas čempionāta sudraba medaļu, noslēdzis jaunu līgumu ar spēka uzbrucēju Renāru Magoni, Sportacentrs.com atklāja klubā.

201 centimetru garais Magone aizvadītajā sezonā Latvijas-Igaunijas apvienotajā līgā vidēji mačā 21 minūtē guva 11,1 punktu un izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas, kļūstot par vienu no labākajiem rezervistiem čempionātā. Ogrēnietis Magone pievienojās dzimtās pilsētas klubam 2016./2017. gada sezonā, nākamo gadu pavadīja Jēkabpils komandā, bet nākamā būs trešā sezona pēc kārtas Ogres rindās.

28 gadus vecais Magone bez "Ogres" un "Jēkabpils" pārstāvējis arī "Latvijas Universitāti", "Liepāju" un "VEF Rīga" klubus.

Līgumi uz nākamo sezonu ar "Ogri" ir spēkā vēl četriem basketbolistiem - Rinaldam Sirsniņam, Kristapam Dārgajam, Laurim Mizim un Uģim Pinetem.

Ogrēnieši aizvadītajā sezonā Latvijas-Igaunijas līgā izcīnīja 22 uzvaras 25 spēlēs, sezonas pārtraukšanas brīdī ieņemot otro pozīciju aiz "VEF Rīga". Vēlāk, ņemot vērā Latvijas-Igaunijas līgas rezultātus, tika noteikti vietu ieguvēji arī Latvijas čempionātā, un "Ogre" gadu pēc tam, kad pirmoreiz izcīnīja bronzas godalgas, pirmoreiz kluba vēsturē saņēma sudraba medaļas.

     [+] [-]

, 2020-07-13 21:00, pirms 4 gadiem
Nu, tā ir viņa komanda.