Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Bauska apspēlē VEF skolu, uzvara arī Jelgavai

Rolands Eliņš

LBL2: Bauska apspēlē VEF skolu, uzvara arī Jelgavai
Foto: BK Jelgava/LLU

Latvijas Basketbola otrajā divīzijā RSU ar 69:82 piekāpās „Jelgavai/LLU”, bet VEF skola netika galā ar Bauskas BJSS/”Mēmele” (81:85).

VEF skolai šis bija sezonas otrais zaudējums trīs spēlēs, kamēr Bauskas komanda tika pie otrās uzvaras divās spēlēs. Bauskas sastāvā ar 27 punktiem izcēlās Arnis Simsons, bet Toms Vilks saviem 14 punktiem pievienoja 11 rezultatīvas piespēles un astoņas atlēkušās bumbas.

VEF skolas sastāvā 27 punkti Emīlam Krūmiņam, kurš trāpīja deviņus no 18 metieniem no spēles, taču arī pieļāva sešas kļūdas.

Otrā šodienas LBL2 spēlē „Jelgava/LLU” guva savu otro uzvaru un sarūpēja pirmo zaudējumu RSU. Zemgales komanda bija pārāka ar 82:69, izšķirošo pārsvaru iegūstot mača otrajā pusē.

21 punktu „Jelgavas” sastāvā guva Armands Seņkāns, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas. Kopumā gan cīņā zem groziem pārāka bija RSU vienība (56 atlēkušās bumbas pret 45), taču RSU izdevās trāpīt tikai četrus tālmetienus no 28, un no zaudējuma neglāba arī Riharda Gintera 30 punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
| Latvijas Basketbola savienība