Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Liepājā Kurzemes derbijs, studenti Valmierā

Krišs Upenieks

Liepājā Kurzemes derbijs, studenti Valmierā
Rihards Kuksiks
Foto: bkventspils.lv

''Olybet'' Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas ietvaros ''Liepāja/Triobet'' šovakar uzņems ''Ventspili'', Latvijas Universitātes basketbolisti viesosies Valmierā, bet ''Jēkabpils'' uz veiksmīgu turpinājumu savā laukumā cer spēlē pret ''Jūrmala/Fēnikss''.

Liepājas Olimpiskajā centrā (LOC) pirmā Kurzemes klubu ''Liepāja/Triobet'' un ''Ventspils'' tikšanās reize. Pēc vairāku gadu pārtraukuma Liepājā atgriezies galvenais treneris Agris Galvanovskis, tomēr spēlētāju piesaistē starpsezonā liepājnieki bija visai pieticīgi. Pagaidām ''Liepāja/Triobet'' nespēj demonstrēt to labāko sniegumu un LBL zaudējusi visas trīs spēles, kamēr ''Ventspils'' trīs spēlēs svinējusi uzvaru.

Abas komandas pagājušajā sezonā tikās bronzas sērijā, kur ventspilnieki spēja atspēlēties un tomēr iegūt vismaz trešo vietu. Izteiktā favorītu lomā šovakar Liepājā būs Kārļa Muižnieka trenētā Ventspils komanda, taču vēju pilsētā ventspilniekiem nekad nav bijis viegli. Tieši Liepājā pagājušajā sezonā Muižnieks pie ''Ventspils'' stūres piedzīvoja pirmo zaudējumu. Mača sākums pulksten 16:00.

Stundu vēlāk sāksies spēle Jēkabpils sporta namā, kur vietējā ''Jēkabpils'' spēlēs pret ''Jūrmala/Fēnikss''. Trešajā sezonas spēlē ''Jēkabpils'' komandas galvenā trenera amatā pirmo uzvaru izcīnīja Rūdolfs Rozītis, bet turnīra tabulā ar 2-1 bilanci augstāk ir Arņa Vecvagara vadītā komanda, kas pēdējā spēlē gan nespēja apturēt ''Ogre/Kumho tyres'' uzbrukumu un piedzīvoja zaudējumu bez lielām cerībām.

Pagājušās sezonas čempione ''Valmiera/Ordo'' 18:30 uzsāks spēli savā laukumā pret Latvijas Universitātes basketbolistiem. Spēlēšana čempionu statusā valmieriešiem ir jauna pieredze, bet sezonas ievadā pēc neveiksmes Ogrē izdevās atgūties un Valmierā uzvarēt Latvijas un Igaunijas apvienoto komandu ''Valka/Valga''. LU pagaidām klājies grūti un piedzīvoti divi zaudējumi tikpat spēlēs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

 +11 [+] [-]

, 2016-10-08 12:31, pirms 8 gadiem
Tada sajuta,ka esam atgriezusies vismaz 5-7 gadu senā pagatnē..Iepriekš sportacentrā vareja redzet visas Liepājas,Valmieras,Jēkabpils mājas spēles..Bet kas ir tagad? Maksas kanālā divas spēles nedēļā...

  +2 [+] [-]

, 2016-10-08 12:48, pirms 8 gadiem
Ventspilij un Valmierai pārliecinošas uzvaras, un domāju, ka Jēkabpils pārspēs Jūrmalu.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-08 13:11, pirms 8 gadiem
diplomaats rakstīja: Tada sajuta,ka esam atgriezusies vismaz 5-7 gadu senā pagatnē..Iepriekš sportacentrā vareja redzet visas Liepājas,Valmieras,Jēkabpils mājas spēles..Bet kas ir tagad? Maksas kanālā divas spēles nedēļā...
"sporta veids numur 1 Latvijā" Hokeja virslīgā uz rokas pirkstiem var saskaitīt, kuri saņem algas par spēlēšanu, bet tur spēles tāpat tiek translētas Sportacentrā. Nerunāsim vispār par futbola līmeni Latvijā. Bet tas nemaina faktu, ka VISAS spēles tiek translētas. Dažreiz pat nacionālājā tv. Kāds tur vadošais sporta veids LV, ja pat nevar izdarīt tik vienkāršu lietu kā translēt spēles?

  +3 [+] [-]

, 2016-10-08 13:42, pirms 8 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: "sporta veids numur 1 Latvijā" Hokeja virslīgā uz rokas pirkstiem var saskaitīt, kuri saņem algas par spēlēšanu, bet tur spēles tāpat tiek translētas Sportacentrā. Nerunāsim vispār par futbola līmeni Latvijā. Bet tas nemaina faktu, ka VISAS spēles tiek translētas. Dažreiz pat nacionālājā tv. Kāds tur vadošais sporta veids LV, ja pat nevar izdarīt tik vienkāršu lietu kā translēt spēles?
Šo pavisam vienkāršo lietu vari uzdot LBS kādēļ tā!!!!!! Kādēļ atgriezās atpakaļ 2 gadus un dosies par to pašu taku otro reizi.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-08 14:01, pirms 8 gadiem
pinkainis rakstīja: Šo pavisam vienkāršo lietu vari uzdot LBS kādēļ tā!!!!!! Kādēļ atgriezās atpakaļ 2 gadus un dosies par to pašu taku otro reizi.
Nekas man nav jāuzdod, es vienkarši vairs neskatos LBL

  +2 [+] [-]

, 2016-10-08 15:17, pirms 8 gadiem
Labi ka es dzīvoju Valmierā un vismaz Ordo mājas spēles varu iet skatīties klātienē. Izbraukuma spēles gan labi ja pa sezonu 5 varēs redzēt

  +1 [+] [-]

, 2016-10-08 15:57, pirms 8 gadiem
pinkainis rakstīja: Šo pavisam vienkāršo lietu vari uzdot LBS kādēļ tā!!!!!! Kādēļ atgriezās atpakaļ 2 gadus un dosies par to pašu taku otro reizi.
Its all about the money, money!!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-08 16:18, pirms 8 gadiem
Kārtējo reiz fui Best4sport - ik pa laikam gan bilde, gan skaņa raustās, kvalitāte vāja... Nesalīdzināmi slliktāk kā pagājušosezon, kad LMT straume translēja spēles!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-08 17:06, pirms 8 gadiem
Nu kāds tad rezultāts?

     [+] [-]

, 2016-10-08 17:34, pirms 8 gadiem
vaseldžefs rakstīja: Nu kāds tad rezultāts?
BKV 79:66 LLT

     [+] [-]

, 2016-10-08 17:56, pirms 8 gadiem
Nu un kāpēc tagad nevarēja rādīt Ordo spēli? 18:00 kkāda velobraukšana un 19:00 svētais Vef pret Khimik. Best4Sport laikam visas Vef spēles rādīs šogad

     [+] [-]

, 2016-10-08 17:58, pirms 8 gadiem
Kurš skatās kaut kādu velobraucienu vai kaut ko tamlīdzīgu? Vismaz viņi būtu centušies pēc iespējas vairāk LBL spēles parādīt. Žēl arī, ka Sportacentrs un LMT Straume vairs nerāda spēles