Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Pirms izslēgšanas spēlēm "Jelgava/LLU" pastiprina sastāvu ar Niedru

Emils Ozerinskis

Pirms izslēgšanas spēlēm "Jelgava/LLU" pastiprina sastāvu ar Niedru
Roberts Niedra. Foto: BK Ogre

Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas viena no vadošajām komandām "Jelgava/LLU" savam sastāvam pirms regulārās sezonas pēdējās spēles piesaistījusi uzbrucēju Robertu Niedru, kurš iepriekšējās divās sezonās spēlēja LBL augstākajā divīzijā.

Līdz 15. martam Latvijas basketbola komandas var savam sastāvam pieteikt vēl vienu basketbolistu. Šādu iespēju izmantojusi viena no LBL 2. divīzijas līderkomandām "Jelgava/LLU", kuras rindām pievienojies 23 gadus vecais Roberts Niedra, kurš iepriekšējās divās sezonās pārstāvēja "Ogri". 199 cm garais basketbolists šajā sezonā bija iekļauts Latvijas - Igaunijas līgas komandas "Jēkabpils/SMScredit.lv" pieteikumā, taču turnīra pastarītē Niedra tāpat kā Roberts Krūmiņš negrasījās spēlēt.

Jelgavniekiem rītdien pret valmieriešiem jāaizvada sava pamatturnīra pēdējā spēle, pēc kuras Zemgales komandai pusotru nedēļu būs jāgaida uz pārējo komandu rezultātiem, lai noskaidrotu izslēgšanas spēļu pārus. LBL 2. divīzijas izslēgšanas spēlēs sāksies ar astotdaļfināliem marta otrajā pusē. Ar 14 uzvarām un septiņiem zaudējumiem spēcīgāko grupā, jelgavnieki tēmē uz otro pozīciju regulārās sezonas noslēgumā aiz "Gulbenes Bukiem".

"Jelgavas/LLU" galvenā trenera Gata Justoviča komentārs: "Esmu gandarīts par Roberta pievienošanos mūsu komandai. Viņš ir universāls basketbolists, kurš laukumā var darboties no 2. līdz 4.pozīcijai, vismaz LBL 2. divīzijas līmenī noteikti, pastiprinot mūsu vienības ārējo līniju. Roberta spēcīgākie ieroči ir metiens no distances, caurgājiens, kā arī laba spēle aizsardzībā. Patlaban gan sportists nav labākajā formā, tomēr es ticu, ka tā ātri tiks atgūta un komandā basketbolists ir iejuties ļoti labi."

Divu iepriekšējo sezonu laikā Latvijas čempionātā Robets Niedra, pārstāvot "Ogri", aizvadīja 64 spēles, vidēji izceļoties ar 4,1 punktu, 2,1 atlēkušo bumbu un 34,9% precizitāti no tālās distances. Paredzams, ka Niedram būs būtiska loma jelgavnieku rindās, kur jālāpa caurums, kas radies pēc Salvja Mētras piedzīvotā ceļgala savainojuma, kas 34 gadus vecajam uzbrucējam licis pieņemt lēmumu par karjeras noslēgšanu.

Izmantotie resursi:
https://basket.lv/lbllsbl/lbl-2/
"Jelgava/LLU" pastiprina sastāvu ar...

  -1 [+] [-]

, 2019-03-07 21:03, pirms 5 gadiem
Kapēc uz NBA nebrauc?!