Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: studentu duelī "Turība" viesos pārspēj RSU

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: studentu duelī "Turība" viesos pārspēj RSU
Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šovakar aizvadīta viena spēle, un "Turība" izbraukumā tomēr salauza RSU pretestību – 78:74.

RSU aizvadīja veiksmīgu pirmo puslaiku un ieguva deviņu punktu pārsvaru, taču labais darbs trešajā ceturtdaļā tika sabojāts – tā tika zaudēta ar 13:30. Beigās izdevās sarīkot pakaļdzīšanos, taču tā nebija veiksmīga. "Turība" ar deviņām uzvarām un trim zaudējumiem ir B grupas līdere, bet RSU kontā ir astoņas uzvaras, četri zaudējumi un trešā vieta.

Galvenais uzvaras kaldinātājs bija Kārlis Večens, kurš laukumā pavadītajās 30 minūtēs iemeta 20 punktus, trāpot sešus tālmetienus, izdarīja piecas rezultatīvas piespēles un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. 12 punktus pievienoja gan Toms Upe, gan Mārcis Saulītis. RSU sastāvā ražīgākais bija Rihards Ginters ar 21 punktu un desmit bumbām zem groziem. Viņš izdarīja 13 tālmetienus, trāpot četrus. "Turība" izpildīja 31 trīspunktnieku, bet RSU – tikai par vienu mazāk.