Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Putniņam 27 punkti, RSU Ventspilī tiek pie astotās uzvaras šosezon

Putniņam 27 punkti, RSU Ventspilī tiek pie astotās uzvaras šosezon
Foto: facebook.com

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas šīsdienas vienīgajā spēlē Rīgas Stradiņa universitātes komanda viesos ar 78:66 pārspēja Ventspils Augstskolu.

Rezultatīvākais RSU komandā ar 27 punktiem bija Aleksis Valts Putniņš, bet 18 punktus pievienoja Svens Vilks. Ventspils Augstskolas rindās ar 19 punktiem un 11 bumbām zem groziem izcēlās Artūrs Grīnbergs, bet 17 punkti un 17 atlēkušās bumbas bija Klāva Čavara rēķinā.

Mača pirmās 20 minūtes aizritēja līdzīgā cīņā, tomēr lielāko daļu laika vadībā bija viesi, kuri lielajā pārtraukumā devās ar piecu punktu pārsvaru (35:30). Izšķirošo pavērsienu RSU radīja trešajā ceturtdaļā, kad veica 15:0 izrāvienu un ieguva 20 punktu pārsvaru (52:32), ar ko bija gana, lai izcīnītu uzvaru visā mačā.

RSU komanda ar astoņām uzvarām desmit spēlēs ieņem otro vietu LBL2 A apakšgrupā, bet VeA ar pieciem panākumiem desmit mačos ierindojas ceturtajā vietā.

Nākamajā spēlē RSU 10. decembrī tiksies ar BJBS "Rīga/Pārdaugava"/LU, bet 12. decembrī pret pārdaugaviešiem nākamo maču aizvadīs Ventspils Augstskola.

Izmantotie resursi:
basket.lv