Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Rozītis: ''''Jēkabpilij'' vajag daudz uzvaras''

Krišs Upenieks

Rozītis: ''''Jēkabpilij'' vajag daudz uzvaras''
Rūdolfs Rozītis
Foto: Lāsma Irša, bkjekabpils.lv

Rūdolfs Rozītis, ''Jēkabpils'' komandas galvenais treneris, pēc izcīnītās uzvaras ''Olybet'' Latvijas Basketbola līgā pret ''Liepāju/Triobet'' izteica prieku par sasniegto rezultātu, taču eiforijā nekrita, atzīmējot, ka jēkabpiliešiem vajag daudz uzvaru.

''Jēkabpils'' komandas galvenais treneris Rūdolfs Rozītis pēc pārliecinošās uzvaras slavēja visas komandas sniegumu: ''Patīkami, ka pirmā uzvara ir mājas spēlē, patīkamas emocijas un prieks par visiem spēlētājiem. Visi, kas gāja laukumā, spēles plānu izpildīja par 100%. Komanda šodien brīnišķīgi strādāja aizsardzībā.

Būtisks bija mūsu auguma pārsvars zem groziem – izcīnījām gandrīz par 20 bumbām vairāk nekā pretinieki – 55 pret 37. Jāatzīmē arī līdzjutēju atbalsts – tas bija fantastisks! Jāturpina strādāt un jāiet uz priekšu. Tā ir tikai viena uzvara, mums vajag daudz!''

Jau ziņojām, ka Jēkabpils" vienība savā laukumā pārliecinoši ar rezultātu 86:64 pārspēja "Liepāju/Triobet", tādējādi sarūpējot kurzemniekiem trešo zaudējumu tikpat aizvadītajās spēlēs. Arī nākamo maču BK ''Jēkabpils'' aizvadīs mājās, sestdien, 8. oktobrī savā laukumā uzņemot ''Jūrmala/Fēnikss'' vienību.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv - BK „Jēkabpils” pārliecinoši...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-06 06:25, pirms 8 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: a kur Galvanovskis, tur zaudes, Liepājai ar steigu jāmeklē kāds treneris ar vārdu, kamēr Galvanovskim jāpadomā, varbūt patrenēt kādus bomžus no LBL2 līgas.
Nesatraucies, no Galvanovska rezultātu prasīs tikai nākamsezon. Paskaties uz Liepājas sastāvu un tad maini trenerus!!

     [+] [-]

, 2016-10-06 09:16, pirms 8 gadiem
Nav patīkami zaudēt un vēl jo vairāk, ka pagaidām nav arī uzvaru. Bet, cāļus skaita pavasarī, un nevajag "strebt karstu", komanda ieskriesies un uzvaras būs. Un daudz!