Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kjūbans ļaus Novickim piedalīties "EuroBasket 2015"

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Kjūbans ļaus Novickim piedalīties "EuroBasket 2015"
Dirks Novickis
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas ''Mavericks'' īpašnieks Marks Kjūbans apstiprinājis, ka ļaus vācu superzvaigznei un savas komandas līderim Dirkam Novickim nākamgad piedalīties Eiropas čempionātā.

36 gadus vecais Dirks Novickis Vācijas valstsvienības formastērpā pēdējo reizi spēlēja 2011. gada Eiropas čempionātā Lietuvā, taču kopš tā laika Kjūbans, kurš ir vācieša pārstāvētās komandas Dalasas ''Mavericks'' īpašnieks, uzbrucējam nav ļāvis piedalīties FIBA organizētajos turnīros. Ņemot vērā, ka nākamā gada ''EuroBasket'' grupu turnīrs pirmo reizi čempionāta vēsturē tiks aizvadīts dažādās valstīs, vienai no tām esot Vācijai, Kjūbans jau pirms sezonas sākuma licis Novickim noprast - ja ar veselību viss būs kārtībā, šķēršļi spēlēšanai izlasē netiks likti, vēsta izdevums ''Bild''.

Nākamgad viens no EČ grupu turnīriem risināsies Berlīnē, un Novicka mērķos ietilpst palīdzēt valstsvienībai ar domu kvalificēties 2016. gada Rio olimpiskajām spēlēm. Pieredzējušais uzbrucējs savas karjeras laikā Vācijas valstsvienībā piedalījies 141 oficiālā spēlē un 2002. gadā aizveda savu valsti līdz pasaules čempionāta bronzas godalgām.

2015. gada Eiropas čempionāta grupu turnīrs tiks aizvadīts Zagrebā (Horvātija), Monpeljē (Francija), Berlīnē (Vācija) un Rīgā (Latvija), bet izslēgšanas spēles notiks Lillē (Francija).

Izmantotie resursi:
Sport-Nachrichten | Live Sportergebnisse |...

  +3 [+] [-]

, 2014-09-16 18:22, pirms 10 gadiem
Ļoti labi! Paldies, Mark!

  +4 [+] [-]

, 2014-09-16 18:29, pirms 10 gadiem
Bieži bisness ņem virsroku, bet Novicka gadījumā tas būtu vienkārši neētiski aizliegt ko tādu spēlētājam, kurš tik daudz devis MAVS labā.

     [+] [-]

, 2014-09-16 19:56, pirms 10 gadiem
budamank rakstīja: Bieži bisness ņem virsroku, bet Novicka gadījumā tas būtu vienkārši neētiski aizliegt ko tādu spēlētājam, kurš tik daudz devis MAVS labā.
Nu, zinot kāds entuziasts ir Kjūbans, brīnos, ka iepriekš arī kaut ko aizliedza...

  +1 [+] [-]

, 2014-09-17 10:55, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu, zinot kāds entuziasts ir Kjūbans, brīnos, ka iepriekš arī kaut ko aizliedza...
Bizness ir svarīgāks.
Pagājušā sezonā Mavs netika play-off, un Vācija bez Novicka knapi tika uz EČ, jo Kjubans pateica, ka vajag atpūsties un savest veselību kārtībā uz nākošo sezonu.

  -2 [+] [-]

, 2014-09-17 12:14, pirms 10 gadiem
Vajadzētu mums nacionalizēt Kobe Briantu, lai mums būtu lielāki šansi tikt uz Rio! (Protams, Itālijai ir pirmstiesības viņu nacionalizēt )

  +1 [+] [-]

, 2014-09-17 13:27, pirms 10 gadiem
archdevil rakstīja: Bizness ir svarīgāks.
Pagājušā sezonā Mavs netika play-off, un Vācija bez Novicka knapi tika uz EČ, jo Kjubans pateica, ka vajag atpūsties un savest veselību kārtībā uz nākošo sezonu.
kaadam te iisa atmina, luudzu paskaties veelreiz NBA maajas lapu un pasaki kur luudzu Mavs nav ticis play-off? vinji kaa reiz visvairaak sagaadaaja galvassaapes Spurs pirmajaa kaartaa. Bet runaajot par Novicki, tad diez vai tas paliidzees Vaacijai kvalificeeties RIO, domaaju ka ar visu Novicki vinji labaakajaa gadiijumaa paliks 1/8 finaalaa

  +2 [+] [-]

, 2014-09-17 13:33, pirms 10 gadiem
rabis rakstīja: kaadam te iisa atmina, luudzu paskaties veelreiz NBA maajas lapu un pasaki kur luudzu Mavs nav ticis play-off? vinji kaa reiz visvairaak sagaadaaja galvassaapes Spurs pirmajaa kaartaa. Bet runaajot par Novicki, tad diez vai tas paliidzees Vaacijai kvalificeeties RIO, domaaju ka ar visu Novicki vinji labaakajaa gadiijumaa paliks 1/8 finaalaa
Derētu neskriet sienā ar tām prognozēm. Vācija ne vienu reizi vien ir pierādījusi, ka ar talantu trūkumu un viduvēju sastāvu spēj gāzt kalnus.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-17 15:47, pirms 10 gadiem
Rīgā(Latvija) kapteinis acīmredzamiba uzdarbojas