Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Milāna papildina sastāvu ar Hammelu, "Cedevita" pievienojas Vaits

Andrejs Siliņš

Milāna papildina sastāvu ar Hammelu, "Cedevita" pievienojas Vaits
Robijs Hammels
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas basketbola superklubs Milānas "EA7 Emporio Armani" vienojies par līgumu ar amerikāņu vieglo uzbrucēju Robiju Hammelu, kurš iepriekš spēlēja Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA), savukārt Horvātijas čempione Zagrebas "Cedevita" vienojusies par sadarbību ar citu bijušo NBA spēlētāju Džeimsu Vaitu, kurš iepriekš spēlēja Kazaņas "Unics".

26 gadus vecais Hammels 2012. gada draftā tika izvēlēts ar 58. numuru, taču debijas sezonu profesionālajā basketbolā pavadīja Spānijas ACB līgā. 2013. gada vasarā Hammels pievienojās Minesotas "Timberwolves", kur pavadīja pēdējās divas sezonas, vidēji 14,3 minūtēs gūstot 3,9 punktus un izcīnot 2,7 atlēkušās bumbas.

Tagad 206 centimetrus garais un 99 kilogramus smagais Hammels pievienojies "Emporio Armani", kur, visdrīzāk, dalīs spēles laiku ar komandas kapteini Alesandro Džentili. Līdz ar to Milāna gandrīz noslēgusi komplektāciju, vēl atlicis piesaistīt pamata sastāva centru. Komandā jau ir septiņi leģionāri.

Milānas trenera Jasmina Repešas bijušais klubs Zagrebas "Cedevita", kas aizvadītajā sezonā izcīnīja Horvātijas čempiontitulu, kausu un superkausu, kā arī palika otrais Adrijas līgā, vienojies par līgumu ar amerikāņu vieglo uzbrucēju Džeimsu Vaitu. 32 gadus vecais Vaits aizvadītajā sezonā spēlēja kopā ar Rolandu Freimani Kazaņas "Unics" rindās, bet vēl iepriekš kopā ar Ojāru Siliņu izcīnīja FIBA Izaicinājuma kausu.

201 centimetru garais un 98 kilogramus smagais Vaits, kurš 2007. gadā Sanantonio "Spurs" sastāvā kļuva par NBA čempionu, aizvadītajā sezonā Eirolīgā vidēji 27,8 minūtēs guva 10,0 punktus un izcīnīja 4,9 bumbas zem groziem.

Eirolīgas debitante Izmiras "Pinar Karšiyaka" vienojies par līgumu ar amerikāņu vieglo uzbrucēju Džošu Kārteru, kurš aizvadīja sezonu Ankaras "Turk Telekom" rindās. Eirolīgā gan 28 gadus vecais Kārters spēlējis jau iepriekš, 2013./2014. gada sezonā pārstāvot Sjēnas "Montepaschi", kā arī 2009./2010. gada sezonā spēlējot tur ar Oldenburgas EWE Baskets".

  -1 [+] [-]

, 2015-07-31 08:48, pirms 9 gadiem
savukārt Horvātijas čempione Zagrebas "Cedevita" vienojusies par sadarbību ar citu bijušo NBA spēlētāju Kazaņas "Unics", KAS iepriekš spēlēja Kazaņas "Unics".

Jā, Man patīk Kazaņas Unics spēles stils, viņš ir ļoti meistrīgs un NBA statistiski neatpalika no Lebrona, ļoti labs spēlētājs un izcils komandas biedrs...

P.S. Par cilvēku nesaka kas, saka kurš/kura...

     [+] [-]

, 2015-07-31 09:43, pirms 9 gadiem
Asnātiņš rakstīja: savukārt Horvātijas čempione Zagrebas "Cedevita" vienojusies par sadarbību ar citu bijušo NBA spēlētāju Kazaņas "Unics", KAS iepriekš spēlēja Kazaņas "Unics".

Jā, Man patīk Kazaņas Unics spēles stils, viņš ir ļoti meistrīgs un NBA statistiski neatpalika no Lebrona, ļoti labs spēlētājs un izcils komandas biedrs...

P.S. Par cilvēku nesaka kas, saka kurš/kura...
Reti tas notiek,ka komandai pievienojas pavisam cita komanda