Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūms izlaidīs trešdienas Eirolīgas spēli pret Madrides "Real"

Blūms izlaidīs trešdienas Eirolīgas spēli pret Madrides "Real"
Jānis Blūms
Foto: acb.com

Trešdien ULEB Eirolīgas Top16 kārtas trešajā kārtā notiks divu Spānijas ACB līgas klubu duelis, kurā Madrides "Real" savā laukumā uzņems Bilbao basketbola klubu. Arī šo spēli nāksies izlaist Latvijas basketbolistam Jānim Blūmam, kurš nav devies uz spēli Madridi, turpinot dziedēt rokas savainojumu.

Jānis Blūms nepiedalīsies trešdien gaidāmajā Eirolīgas duelī ar Madrides "Real", tādējādi izlaižot ceturto spēli pēc kārtas. Blūms joprojām spiests atpūtināt savainoto labās rokas plaukstas locītavu, ko savainojuma pirms divām nedēļām izbraukuma spēlē Itālijā pret Sjēnas "Montepaschi". Sākotnējās prognozes liecināja, ka Blūmam nāksies izlaist divas līdz trīs nedēļas, no kurām divas jau pagājušas.

Pēc trešdienas spēles "Bilbao Basket" varēs palikt turpat Madridē, jo svētdien būs vēl viena tikšanās ar "Real", kas paredzēta vietējā čempionātā. Interesanti, ka arī pēc šīm divām spēlēm notiks vēl viens duelis Eirolīgā, kas būs trešā savstarpējā spēle pēc kārtas, kur laukuma saimnieki būs Bilbao. Jādomā, ka vismaz uz vienu no spēlēm pret "Real" ierindā būs atgriezies Blūms, kurš pirms savainojuma gūšanas bija stabils pamatsastāva spēlētājs Bilbao sastāvā.

"Jāņa trūkums būs nozīmīgs, jo viņš ir labs aizsargs un metējs. Tomēr esam ievērojami progresējuši kā komanda, iegūstot arī pārliecības devu," tā pirms trešdienas mača Madridē izteicies "Bilbao Basket" galvenais treneris Fotis Katsikaris. Pēc viņa vārdiem "Real" ir komanda, kas nokomplektēta ar diviem lieliskiem spēlētājiem katrā pozīcijā, kā arī tādā līmenī, lai būtu reāls kandidāts uz iekļūšanu Eirolīgas "Final Four". Katsikaris arī uzsvēris netipisko trīs spēļu sēriju pret "Real", kas padarīs "play-off" spēlēm līdzīgas gaisotnes sajušanu jau februārī.

"Komanda pašreiz ir sezonas labākajā formā, bet ceram spēlēt vēl labāk," apņēmības pilns ir Bilbao treneris. Trešdienas spēles sākums Madridē gaidāms plkst. 21:45 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
ACB.COM
bilbaobasket.biz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja