Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Galatasaray" fans iespļauj sejā "Fenerbahce" trenerim Obradovičam

Rolands Eliņš

"Galatasaray" fans iespļauj sejā "Fenerbahce" trenerim Obradovičam
Žeļko Obradovičs pēc līdzjutēja necienīgā spļāviena sejā
Foto: Fanatik.com

Turcijas basketbola Superlīgas pusfinālsērijas trešajā spēlē nepatīkamus mirkļus piedzīvoja „Fenerbahce” galvenais treneris Žeļko Obradovičs, kuram kāds nesavaldīgs pretinieces „Galatasaray” fans iespļāva sejā.

„Galatasaray” fanu dēļ spēle tika apturēta trešās ceturtdaļas ievadā, jo laukumā tika izmesti vairāki priekšmeti. Abu komandu pārstāvji atstāja laukumu, taču pirms tam laukuma malā kāds „Galatasaray” līdzjutējs iespļāva sejā pretinieku komandas trenerim Žeļko Obradovičam.

Pēc apmēram 15 minūšu piespiedu pārtraukuma spēle atsākās, un Obradoviča vadītā komanda piedzīvoja sīvu zaudējumu ar 63:65. „Galatasaray” tas ļāva samazināt deficītu finālsērijā līdz 1-2 un izvairīties no izstāšanās.

Pēc spēles Obradovičs izvēlējās sniegt savus komentārus tikai saistībā ar notikumiem basketbola mačā un abu komandu izpildījumā. „Fenerbahce” spēlētāji atzina, ka centušies darīt līdzīgi un domāt tikai par spēli, taču pēc „Galatasaray” fanu izgājieniem to paveikt bijis ļoti grūti. „Galatasaray” galvenais treneris Ergins Atamans solidarizējās ar savu kolēģi un paziņoja, ka nekādā gadījumā neatbalsta savas komandas līdzjutēju rīcību.

„Fenerbahce” savā mājaslapā vēlāk izplatīja nosodošu paziņojumu, kurā atgādināja par 56 gadus vecā Obradoviča milzīgajiem nopelniem basketbolā un pieprasīja bargu sodu pretinieku līdzjutējiem. Turcijas mediji ziņo, ka vietējā basketbola federācijā šodien tiks aizvadīts Disciplinārlietu komisijas sēde, kurā tad arī tiks lemts par iespējamajām sankcijām „Galatasaray” vienībai.

Sankcijas sagaidāmas arī citā sakarā – Turcijas TV pārstāvji, kas klātienē nodrošināja mača tiešraidi, norādījuši, ka darba laikā saņēmuši draudus no „Galatasaray” līdzjutējiem, savukārt spēles komentētājs pārtraukumā piedzīvojis fizisku uzbrukumu. To gan ļoti ātri izdevās novērst apsardzes darbiniekiem.

Sērijas nākamā spēle paredzēta rīt, 20:00, vēlreiz „Galatasaray” laukumā. Jāpiezīmē, ka pirmās divas sērijas spēles notika "Fenerbahce" laukumā, un arī tā fanu rīcības dēļ saņēma sodu. Fanu agresīvo saukļu dēļ "Fenerbahce" tika piespriests naudas sods 2300 eiro apmērā.

Izmantotie resursi:
Obradovic'e tükürüğe sert tepki: ''Bu küstahlık...
Son Dakika Basketbol ve Transfer Haberleri...

  +4 [+] [-]

, 2016-05-30 11:28, pirms 8 gadiem
Neandertālieši

     [+] [-]

, 2016-05-30 11:44, pirms 8 gadiem
Nesavaldīgs fans? Nez, ja autoram kāds iespļautu, tad viņš špļāvēju ar sauktu par nesavaldīgu?

  +1 [+] [-]

, 2016-05-30 11:52, pirms 8 gadiem
"Galatasaray" šosezon arī ULEB Eirokausā radās problēmas ar sabiedriskās kārtības nodrošināšanu.

  +4 [+] [-]

, 2016-05-30 11:57, pirms 8 gadiem
Tie turki, tač galīgi nenormāli, īsti dzīvnieki, visu laiku problēmas ar viņiem - ārdās, demolējās, kaujās, spļaudās, dedzina utt.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-30 12:18, pirms 8 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Tie turki, tač galīgi nenormāli, īsti dzīvnieki, visu laiku problēmas ar viņiem - ārdās, demolējās, kaujās, spļaudās, dedzina utt.
neesmu rasists utt, bet daudzko nosaka reliģija.
Es domāju man tev nav jāsaka pie kuras viņi pieder.
Tad iedomājies, kas darītos ja tu gribētu uzrīkot maču Sīrijā

     [+] [-]

, 2016-05-30 12:28, pirms 8 gadiem
Tupie musulmaņi

     [+] [-]

, 2016-05-30 13:32, pirms 8 gadiem
valjero rakstīja: neesmu rasists utt, bet daudzko nosaka reliģija.
Es domāju man tev nav jāsaka pie kuras viņi pieder.
Tad iedomājies, kas darītos ja tu gribētu uzrīkot maču Sīrijā
Vari neuztraukties, reliģija nav rase

  +1 [+] [-]

, 2016-05-30 15:22, pirms 8 gadiem
valjero rakstīja: neesmu rasists utt, bet daudzko nosaka reliģija.
Es domāju man tev nav jāsaka pie kuras viņi pieder.
Tad iedomājies, kas darītos ja tu gribētu uzrīkot maču Sīrijā
Te ar reliģiju nav nekāda sakara, tāpat kā ar rasi! Te ir sakars tikai un vienīgi ar cilvēku kultūru un vidi, kādā tie ir auguši! Skaidrs, ka turkiem tādā ziņā tālu vēl kur iet un diži izglītoti viņi nav, taču tāpēc nevajag jaukt iekšā kaut kādu reliģiju! Kāds vispār tam ar dievu sakars?!