Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

C grupa: Uzvaras "Maroussi" un "Caja Laboral"

Jānis Pārums

C grupa: Uzvaras "Maroussi" un "Caja Laboral"
Dimitross Mavroeidis laužas uz grozu
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar ULEB Eirolīgas B grupas spēlē pie uzvarām tika "Maroussi" un "Caja Laboral" komandas, kas pieveica, attiecīgi, "Union Olimpija" (81:75) un "Maccabi Electra" (86:81).

"Maroussi" un "Union Olimpija" spēlē praktiski visas 40 minūtes aizritēja līdzīga cīņa un nevienai no komandām nebija liela pārsvara. Pirmajā ceturtdaļā "Maroussi" bija panākuši +5 un noturēja vadību gandrīz līdz puslaika beigām, tomēr puslaika izskaņā "Olimpija" spēja panākt neizšķirtu – 33:33.

Otrajā puslaikā vadībā pabija te viena, te otra komanda, bet trešo ceturtdaļu atkal savā vadībā noslēdza viesi "Maroussi" – 53:52. Ceturtajā ceturtdaļā mājiniekiem izdevās panākt neizšķirtu, tomēr uzreiz pēc tam sekoja grieķu kluba izrāviens 14:3, kas izrādījās izšķirošs. "Maroussi" panāca vairāk nekā desmit punktu pārsvaru un, lai gan "Union Olimpija" spēja nedaudz pietuvoties, spēles liktenis jau bija izšķirts – 81:75.

"Maroussi" rindās ar 18 punktiem rezultatīvākais bija Dimitross Mavroeidis, bet zaudētājiem 32 punktus guva Mets Valšs.

Citā spēlē "Caja Laboral" savā laukumā ar 86:81 pieveica "Maccabi Electra", izcīnot pirmo uzvaru grupā. Pēc puslaika mājiniekiem bija 11 punktu pārsvars, taču neveiksmīgi tika aizvadīta trešā ceturtdaļa un pārsvars izsēts, bet ceturtās ceturtdaļas sākumā "Caja Laboral" jau bija iedzinēju lomā (69:73). Atlikušās septiņas minūtes spēlē mājinieki gan nospēlēja ļoti sekmīgi, kas ļāva izcīnīt uzvaru visā spēlē.

Labu spēli uzvarētāju sastāvā aizvadīja Tjago Spliters, kurš pretinieku grozā sameta 26 punktus, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. "Maccabi Electra" rindās 18 punkti Maceja Lampes rēķinā.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2009-10-30 00:09, pirms 15 gadiem
Pagajušogad Marrousi bija vienā apakšgrupā ar ASK Ulebā... atceros tad runāja ka iespējams grieķi izstāsies, jo bankrotēs... Un kurš klubs tgd ir dzīvs no abiem??!