Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" pagarina līgumu ar galveno treneri Laso uz vēl divām sezonām

Rolands Eliņš

Madrides "Real" pagarina līgumu ar galveno treneri Laso uz vēl divām sezonām
Pablo Laso. Foto: Reuters / Scanpix

Spānijas klubs Madrides “Real” oficiāli paziņojis, ka noslēgts jauns līgums ar treneri Pablo Laso, kas paredz viņa palikšanu komandā līdz 2021. gadam.

51 gadu vecais Spānijas treneris Pablo Laso strādā ar Madrides “Real” kopš 2011. gada un šajā period ir aizvedis komandu līdz diviem Eirolīgas tituliem un pieciem Spānijas čempiones tituliem. Par “Real” nolūkiem pagarināt līgumu ar Laso tika ziņots jau iepriekš, tagad līgums apstiprināts oficiāli.

Ja Laso izpildīs līguma nosacījumus un paliks “Real” galvenais treneris līdz 2021. gadam, kad šodien noslēgtais līgums beigsies, viņš kļūs par otro treneri vēsturē, kurš trenējis Madrides “Real” desmit gadus pēc kārtas. Iepriekš ko tamlīdzīgu paveicis tikai Lolo Sainss, kurš vadīja “Real” basketbola komandu 14 gadus (no 1975. līdz 1989. gadam).

Laso aizvadītajā sezonā aizveda “Real” līdz trešajai vietai Eirolīgā un uzvarai Spānijas čempionātā. Ar Laso priekšgalā “Real” Eirolīgā ir uzvarējusi 170 no 240 spēlēm. Viņš ir viens no četriem treneriem, kuri vismaz divreiz atzīti par Eirolīgas gada labāko treneri (vēl arī Dimitrios Itudis, Etore Mesina un Željko Obradovičs).

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...