Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Tīdžejs Pārkers vērsies tiesā pret brālim Tonijam piederošo ASVEL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tīdžejs Pārkers vērsies tiesā pret brālim Tonijam piederošo ASVEL
Tīdžejs Pārkers. Foto: Imago Images/Scanpix

Francijas medijs ''basketeurope.com'' ziņo, ka bijušais ASVEL galvenais treneris Tīdžejs Pārkers ir vērsies tiesā, lai no bijušā darba devēja tiesas ceļā iegūtu kompensāciju. ASVEL īpašnieks ir viņa brālis, Tonijs Pārkers.

Francijas medijs ''basketeurope.com'' ziņo, ka bijušais Francijas kluba ASVEL galvenais treneris Tīdžejs Pārkers ir vērsies tiesā, lai gūtu no kluba kompensāciju par savu atbrīvošanu no amata. Jāatgādina, ka ASVEL pieder viņa brālim, Tonijam Pārkeram.

Portāls ziņo, ka ik sezonu Pārkers pelnījis 250 tūkstošus eiro. Pirms atbrīvošanas no amata viņam bija spēkā esošs līgums uz vēl divām sezonām, kas nozīmē ap 500 tūkstošu eiro lielus ienākumus Pārkeram. Atbrīvots no amata viņš tika 2023. gada oktobra beigās. Uz brīdi viņu aizvietoja Džanmarko Poceko, taču viņa laiks vājākajā Eirolīgas klubā nebija ilgs.

Lieta tiks izskatīta Francijas Nodarbinātības tribunālā, kas ir īpaši izveidots, lai izskatītu strīdus starp darba devējiem un nodarbinātajiem. Sagaidāms, ka pirmā sēde, lai panāktu risinājumu lietā, gaidāma šī gada jūnija vidū.

Izmantotie resursi:
https://www.basketeurope.com/asvel-...

     [+] [-]

, 2024-03-29 16:37, pirms mēneša
ar radiniekiem nevajag finansēs sapīties. aizdot naudu, vai maksāt algas. tas vienmēr beidzas čābīgi.

     [+] [-]

, 2024-03-29 18:51, pirms mēneša
Vienā intervijā Lomažs jau stāstija, cik šis Pārkers ir īpašs