Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Uzvar arī ''Maccabi'' un ''AJ Milano''

Uzvar arī ''Maccabi'' un ''AJ Milano''
D'ors Fišers aizsardzībā
Foto: AFP

Šovakar atlikušajās ULEB Eirolīgas Top16 spēlēs uzvaras svinēja ''Maccabi Electra'', kas pārliecinoši ar 96:65 pārspēja Berlīnes ''Alba'', kā arī Itālijas ''AJ Milano'', kura sīvā cīņā apspēlēja Pirejas ''Olympiacos'' ar rezultātu 76:74.

Šovakar citā ULEB Eirolīgas Top16 spēlē F grupas ietvaros tikās Telavivas ''Maccabi Electra'' pret Berlīnes ''Alba''.

Spēles pirmā ceturtdaļa atšķirībā no šīs dienas pirmajām divām spēlēm tika aizvadīta diezgan rezultatīvā cīņā. Abām komandām sekmējās spēle uzbrukumā, tomēr visas ceturtdaļas gaitā nedaudz veiksmīgāki izrādījās mājinieki, ''Maccabi'' basketbolisti, kuri izvirzījās vadībā ar 27:20. Otrā ceturtdaļa pagāja jau ar nospiedošu ''Maccabi'' pārsvaru, jo jau pirmo četru minūšu laikā tie spēja no 27:20 panākt 37:22, kas arī bija spēles izšķirošais izrāviens. Ceturtdaļas turpinājumā mājinieki droši turēja iekrāto pārsvaru, tādējādi pirmais puslaiks noslēdzās ar plus septiņpadsmit ''Maccabi'' - 49:32. Kā redzams, tad pirmajā puslaikā ļoti veiksmīgi uzbrukumā darbojušies mājinieki, ko gan nevar teikt par viesu aizsardzību.

Trešajā ceturtdaļā mājinieki turpināja pakāpeniski palielināt savu pārsvaru, neatdodot nekādas cerības uz uzvaru pretiniekam. ''Alba'' basketbolisti meta ar pietiekoši zemu precizitāti, bet visgrūtāk tiem klājās cīņā par atlēkušajām bumbām, kur tika zaudēts gandrīz divas reizes. Pēc trešās ceturtdaļas ''Maccabi'' atradās vadībā ar rezultātu 68:42, neradot nekādas šaubas par uzvarētāju jau pirms pēdējām desmit minūtēm. Ceturtā ceturtdaļa vairs bija tikai formalitāte, abas komandas spēli nospēlēja līdz galam. ''Maccabi'' nomierinājās, kas nedaudz atraisīja viesus, kuri spēja būt pietiekoši precīzi vismaz vienā no spēles ceturtdaļām. Spēle beidzās ar ''Maccabi'' pārliecinošu uzvaru 96:65.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Liors Elijahu, kurš guva 22 punktus, savukārt zaudētāju rindās 17 punki Emanuela Makelroja kontā.

Savukārt šīs dienas vienīgajā E grupas spēlē ''AJ Milano'' sīvā cīņā pārspēja Pirejas ''Olympiacos'' ar rezultātu 76:74. Visas spēles garumā nevienai no komandām nepiederēja nospiedošs pārsvars, bet, nedaudz labāk aizvadot cīņas izskaņu, pirmo uzvaru izcīnīja ''AJ Milano''. Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā bija Luka Vitali un Deivids Havkinss, kuri guva 15 punktus, savukārt zaudētāju rindās Giorgosam Printezim 22 punkti.

ULEB Eirolīga Top16, F grupa

''Maccabi Electra'' - ''Alba'' 96:65 (27:20, 22:12, 19:10, 28:23)

ULEB Eirolīga Top16, E grupa

"AJ Milano'' - ''Olympiacos'' 76:74 (23:20, 19:12, 20:21, 14:21)

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2009-01-30 10:28, pirms 15 gadiem
itāļi uz beigām pamatīgi saņēmušies, vēl tik tau uzvarēt un būs teju pilns komplekts. trīspunktnieku attiecība ar labā 13 pret 2, 33 punkti tikai uz tiem