Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Ir grūti spēlēt bez diviem pamatsastāva spēlētājiem"

Bagatskis: "Ir grūti spēlēt bez diviem pamatsastāva spēlētājiem"
Ainars Bagatskis
Foto: budivelnyk.ua

Pēc vakardienas Eiropas kausa izcīņas spēles komentārus snieguši "Bilbao Basket" galvenais treneris Fotis Kacikaris un "Budivelnik" galvenais treneis Ainārs Bagatskis. Spēlē uzvaru ar 75:53 izcīnīja mājinieki "Bilbao Basket", kuri divu spēļu summā triumfēja ar 168:136, nodrošinot iespēju spēlēt Eiropas kausa finālā pret Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban".

Bagatskis pēc mača apsveica pretiniekus ar iekļūšanu finālā un atzinās, ka bija lieliski būt daļai no šāda pasākuma. "Budivelnik" arī norādīja uz galvenajiem zaudējuma iemesliem, kas, viņaprāt, bija divu pamatsastāva spēlētāju (Riharda Kuksika un Daiņus Šalengas) iztrūkums, kā arī tas, ka pirms mača sagatavotās iestrādnes īsti nedarbojās, kas Kijevas klubu pamatīgi ierobežoja līdz pat mača beigām. Bagatskis gan atzīmēja, ka šis tāpat ir lielākais panākums kluba vēsturē, un ar to arī apsveica komandu.

Tikmēr "Bilbao Basket" treneris Fotis Kacikaris norādīja, ka pretinieki nespēja turēt līdzi mājinieku piedāvātajam intensīvajam basketbolam. Neskatoties uz tālmetienu precizitāti, komanda esot spējusi veiksmīgi nospēlēt uzbrukumā. Komandas panākumu atslēga esot bijusi aktīvā spēle aizsardzībā, pārtverto piespēļu daudzums un viena no "Budivelnik" līderiem Dileinija apturēšana. Kacikaris atzina, ka ir apmierināts ar iekļūšanu Eiropas kausa finālā. Treneris norādīja, ka klubs šobrīd veido vēsturi, un šis ir lielisks laiks gan komandai, gan līdzjutējiem. Komanda katru gadu spēj sasniegt jaunus mērķus, par ko Kacikaris jūtas priecīgs un lepns. "Pirms kāda laika mēs teicām, ka šis Eiropas kausa turnīrs ir spēcīgākais pēdējos gados, un mēs esam viena no divām fināla komandām. Tas liek justies lepnam un apmierinātam par padarīto darbu," atklāj Kacikaris.

Izmantotais avots:
Eurocup - Welcome to Eurocup

     [+] [-]

, 2013-03-28 16:41, pirms 11 gadiem
Reku buļļi uzvilka heat bez pamatsastāva džekiem, ta kā nav ko raudāt, jācīnās ar tiem, kas ir uz spēli!