Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Turku "Ušak" FIBA Izaicinājuma kausa spēlē nespēj gūt punktus visu ceturtdaļu

Andrejs Siliņš

Turku "Ušak" FIBA Izaicinājuma kausa spēlē nespēj gūt punktus visu ceturtdaļu
Foto: Jānis Priedītis

Otrdienas vakarā FIBA Izaicinājuma kausa spēlē franču "Le Mans" mājās apspēlēja turku "Ušak Sportif" (84:63). It kā mačs nebūtu pat pieminēšanas vērts, ja vien turkiem nebūtu radušās problēmas gūt punktus visas trešās ceturtdaļas laikā...

Viesi no Ušakas pilsētas spēli sāka labāk un pirmajā puslaikā sasniedza pat 16 punktu pārsvaru (45:29). Pirmo puslaiku gan ar sešiem punktiem pēc kārtas noslēdza mājinieki, un atpūtā komandas devās pie rezultāta 35:45. Uz otro puslaiku turki iznāca absolūti negatavi.

Trešajā ceturtdaļā mājinieki pirmos punktus guva trešajā minūtē, un turpināja pakaļdzīšanos ar izcilu izrāvienu. Viesi nespēja gūt ne punkta ceturtdaļā, kas noslēdzās ar rezultātu 29:0,bet kopumā ar otrās ceturtdaļas beigās gūtajiem punktiem mājinieki bija veikuši izrāvienu 35:0... Punktus viesi atkal guva tikai nepilnu minūti pēc pēdējās ceturtdaļas sākšanās. Kopumā viesi nespēja iemest 11 minūtes un 30 sekundes.

"Le Mans" svinēja uzvaru ar 84:63, bet pēc mača "Ušak" treneris bija neizpratnē par notikušo. "Tas ir neticami, bet manā rīcībā otrajā puslaikā bija tieši tie paši spēlētāji, kas pirmajā. Nesaprotu, kā mani spēlētāji tā varēja pamest spēli. Man nav bijusi tāda pieredze nekad iepriekš," sacīja Ozans Bulkazs. "Le Mans" treneris Ermans Kanters, kurš pēc tautības ir turks, piekrita: "Bijām agresīvāki."Ušak" spēlētāji vilcinājās un neizdarīja pareizās izvēles. Viņi bija panikā."

"Ušak Sportif" komanda otro sezonu pēc kārtas aizvada Turcijas augstākajā līgā, kur pagājušajā sezonā ieņēma septīto pozīciju. "Le Mans" pagājušajā sezonā palika piektajā vietā Francijā.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-28 12:44, pirms 9 gadiem
kaut kur jau to ušak esmu dzirdējis vai kāds man neatgādinās?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-28 15:41, pirms 9 gadiem
kalns30 rakstīja: kaut kur jau to ušak esmu dzirdējis vai kāds man neatgādinās?
Viņi izbraukumā, 4/4 pēdējā sekundē iemeta no centra un uzvarēja Šauļus ar +3, tādā veidā izcīnot 2.vietu grupā un tiekot tālāk.