Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

E grupa: ''Regal Barcelona'' uzvar; F grupā ''Montepaschi'' pārspēj ''Maccabi''

E grupa: ''Regal Barcelona'' uzvar; F grupā ''Montepaschi'' pārspēj ''Maccabi''
Huans Karloss Navaro
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas spēlē Spānijas ''Regal Barcelona'' savā laukumā ar rezultātu 79:69 pārspēja Atēnu ''Maroussi'', tādējādi izcīnot pirmo uzvaru savā grupā Top16 ietvaros.

Izšķirošā visā spēlē izrādījās pirmā ceturtdaļa, kuru daudz pārliecinošāk aizvadīja mājinieki. Jau no spēles pirmajām minūtēm tie labāk darbojās gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, izveidojot būtisku izrāvienu. Jau pēc pirmās ceturtdaļas ''Regal Barcelona'' atradās vadībā ar 19:5. Otrajā ceturtdaļā spēle līdzsvarojās un mājinieki vairs nespēja palielināt savu pārsvaru. Pēc pirmā puslaika ''Regal Barcelona'' joprojām bija +14.

Otrajā puslaikā viesi mēģināja atspēlēties, taču īpaši tas tiem neizdevās. Trešās ceturtdaļas gaitā ''Maroussi'' spēja atspēlēt četrus punktus un panākt -10, taču ne vairāk. Tāpat kā pēc trešās ceturtdaļas, tā arī spēle beidzās ar ''Regal Barcelona'' uzvaru ar 10 punktu pārsvaru - 79:69.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Huans Karloss Navaro, kurš guva 17 punktus.

Šīsdienas vienīgajā F grupas spēlē Sjēnas ''Montepaschi'' ļoti saspringtā spēlē pārspēja Telavivas ''Maccabi'' ar rezultātu 76:72, tādējādi izcīnot pirmo uzvaru turnīrā. Visa spēle bija ļoti līdzīga un uzvarētājs noskaidrojās vien spēles beigās, kur veiksmīgāk nospēlēja ''Montepaschi'' basketbolisti.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-29 07:40, pirms 14 gadiem
Barca neapsaubami dominè eiropas basketbolå!

     [+] [-]

, 2010-01-29 10:04, pirms 14 gadiem
Paskatieties Montepaschi komanda kadu pienesumu deva vietejie italu speletaji.
Tatad jasecina ka panakumus var gut pateicoties labiem legionariem. Ja pat italijas neapshaubami labaka komanda jau pedejos 5 gadus, nevar piesaistit itali kas atbilstu vinu prasibam (euroligas).