Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks par līguma izbeigšanas baumu: "Pieļauju, kādam bija garlaicīgi"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Strēlnieks par līguma izbeigšanas baumu: "Pieļauju, kādam bija garlaicīgi"
Jānis Strēlnieks. Foto: CSKA

Maskavas CSKA un Latvijas izlases aizsargs Jānis Strēlnieks atzīst, ka radās iespēja doties uz NBA klubu Sanantonio "Spurs", taču nebija pārliecības, ka varēs tur labi spēlēt. Mūsu basketbolists jūtas komfortabli Eirolīgā. Neuztraucas par nākamo sezonu, jo ar Maskavas CSKA ir garantētais līgums.

Izskanēja informācija, ka koronavīrusa pandēmijas laikā pat CSKA ir problēmas ar sponsoriem un tiek runāts par atalgojuma samazināšanu. "Tas ir par šo sezonu. Tam it kā nevajadzētu ietekmēt nākamos gadus, vismaz pēc tā, kas tiek runāts šobrīd," atklāj latvietis.

Spēlētāji šajā sakarā ir saprotoši? "Nu ir jābūt [saprotošiem], tu nevari sēdēt mājās un saņemt naudu. Šī ir tāda situācija, kad klubam jānāk pretī basketbolistiem un spēlētājiem jādara tas pats. Tas viss ir tikai normāli. Spēlētāji teorētiski varētu iet un cīnīties - pieļauju, ka saņemtu visu - bet tas nebūtu smuki, it īpaši pret klubu, kas tev dod visu nepieciešamo, lai tu labi spēlētu. Domāju, ka lielākā daļa spēlētāju to saprot. Tāpēc, domāju, beigu beigās izdevās vienoties par visu."

Ekonomiskās situācijas dēļ nākamajos divos trijos gados kontraktu summa varētu būt mazāka? "Jābūt tam gatavam, lai gan es domāju, ka tas nebūs uz ilgu laiku. Tas varbūt ietekmēs dažus klubus, bet tos lielākos ne tik daudz. Neticu, ka CSKA būs grūti atrast citus sponsorus. Domāju, ka viss būs kārtībā, tas ir tikai laika jautājums," uzskata mūsu basketbolists.

Medijos parādījās ziņa, ka Jānis Strēlnieks ir viens no spēlētājiem, ar kuru nākamās sezonas līgums varētu tikt izbeigts. Tas ir pamats uztraukumam? "Man ir garantētais līgums, tāpēc nezinu, vai būtu vērts uztraukties. Pieļauju, ka kādam bija garlaicīgi, vajadzēja padot kādas ziņas. Man tā bija pirmā dzirdēšana. Ja tā būtu taisnība, tad klubam tas būtu problemātiskāk nekā man. Gan jau bez darba nepaliktu [smejas]."

Parādījās informācija, ka varēji doties uz Sanantonio "Spurs" un spēlēt NBA. "Varēju, varēju. Bet, manuprāt, sezonas vidū tas nebija īstais brīdis, lai to darītu. Nezinu, vai es to spētu un vai tas būtu man, it īpašai šobrīd," saka CSKA latviešu aizsargs Jānis Strēlnieks. "Ja parādītos kaut kāda pareizā iespēja, tad pie kaut kādas sistēmas es varbūt varētu spēlēt. Bet šaubos, ka tādas iespējas parādīsies. Ļoti labi jūtos Eirolīgā, ļoti patīk šis basketbols."

.
Izmantotie resursi:
LTV1 raidījums "Sporta Studija"

     [+] [-]

, 2020-05-27 09:16, pirms 4 gadiem
Medijos parādījās ziņa, ka Jānis Strēlnieks ir viens no spēlētājiem, ar kuru nākamās sezonas līgums varētu tikt izbeigts. Tas ir pamats uztraukumam? "Man ir garantētais līgums, tāpēc nezinu, vai būtu vērts uztraukties.

Ar Krieviju ir tāpat kā ar bitēm.Neko nevar zināt.Un vissmieklīgākais vārds šajā gadījumā ir "garantēts".

     [+] [-]

, 2020-05-27 09:22, pirms 4 gadiem
Katram savi sapņi... Lielākā daļa basketbolistu būtu gatavi atdot 1 gadu no profesionālās karjeras lai tik uz dažām minūtēm spēlē iznāktu NBA komandas sastāvā. Lai Jāni veicas, tomēr mūsu labākais saspičs, bet nu varēja jau arī veiksmi izmēģināt NBA, vienīgi tas, ka CSKA un Spurs piedāvājumi laikam nāca vienlaicīgi. Domājams, ka finansiālais aspekts un māju tuvums arī darīja savu. nezinu gan kā Jankam ir ar angļu valodu, moš arī tas ir šķērslis.

     [+] [-]

, 2020-05-27 09:22, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Medijos parādījās ziņa, ka Jānis Strēlnieks ir viens no spēlētājiem, ar kuru nākamās sezonas līgums varētu tikt izbeigts. Tas ir pamats uztraukumam? "Man ir garantētais līgums, tāpēc nezinu, vai būtu vērts uztraukties.

Ar Krieviju ir tāpat kā ar bitēm.Neko nevar zināt.Un vissmieklīgākais vārds šajā gadījumā ir "garantēts".
Šajā gadījumā ja ar viņu tiktu lauzts līgums Jānis noteikti saņemtu kompensāciju, tāpēc viņš jūtas salīdzinoši droši.