Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Ja uzvaram ar tik sliktu spēli, tas parāda mūsu potenciālu"

Andrejs Siliņš

Butauts: "Ja uzvaram ar tik sliktu spēli, tas parāda mūsu potenciālu"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Spēlējām slikti, bet uzvarējām, pateicoties raksturam. Ja uzvaram ar tik sliktu spēli, tas parāda mūsu potenciālu," pēc uzvaras pār Kijevas "Budivelnik" VTB Vienotajā līgā basketbolā teica Rīgas VEF galvenais treneris Ramūns Butauts.

Ramūns Butauts, Rīgas VEF galvenais treneris:
Apsveicu līdzjutējus ar uzvaru. Spēlējām slikti, bet uzvarējām, pateicoties raksturam. Ja uzvaram ar tik sliktu spēli, tas parāda mūsu potenciālu. Komandā ir labs mikroklimats, visi viens otru uzmundrina pat tad, kad spēle neiet. Ir, pie kā strādāt, un to arī darīsim. Mums joprojām nepietiek pienācīgu maiņu. To var labi redzēt, paskatoties, cik minūtes līderi spēlē "Budivelnik", un cik – mūsu komandā.

Jaunais spēlētājs [Dešons Batlers] tikai vakar atlidoja. Ir tikai normāli, ka šodien viņš tik maz spēlēja. Viņš ir ļoti talantīgs spēlētājs, par ko liecina fakts, ka Sanantonio "Spurs" ar viņu noslēdza līgumu, kad viņš bija savainots. Sagaidīsim, kamēr aklimatizēsies un būs gatavs palīdzēt komandai.

Tailers Keins, Rīgas VEF uzbrucējs:
Bijām iedzinējos, turējāmies kā komanda, cīnījāmies, un viss mainījās uz labu. Nezaudējām komandas garu, un tas palīdzēja izcīnīt uzvaru.

Zvezdans Mitrovičs, Budivelnik galvenais treneris:
Gribu apsveikt VEF komandu un savu kolēģi Ramūnu Butautu. Spēli zaudējām mēs, nevis uzvarēja VEF. Spēles plāns bija spēlēt pacietīgi, uzbrukumā spēlēt uz garajiem un aizsardzībā apstādināt VEF ātro spēli. Ļoti daudz punktus gūstam no soda laukuma, parasti labi uzbrūkam arī no distances, bet šodien metienu precizitāte bija katastrofāla. Bija daudz situāciju, kad nespējām gūt punktus uzbrukumu pēdējās sekundēs.

Artjoms Parahovskis, "Budivelnik" centrs:
Spēli kontrolējām pirmās 30 minūtes, bet tā, kā nospēlējām pēdējo ceturtdaļu, nedrīkst spēlēt. Pazuda koncentrēšanās un zaudējām 18 punktus pēdējā ceturtdaļā. VEF beigās parādīja labu spēli un uzvarēja pelnīti. Bija neliela mandrāža, bija prieks atgriezties Rīgā un spēlēt pret bijušo komandu, bet sports ir sports, un tajā draugi laukumā nevar būt. Sanāca kā sanāca...

Slēpts komentārs: Natijs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-11-25 23:53, pirms 12 gadiem
Potenciāls = VEF - Perijs

  -2 [+] [-]

, 2011-11-26 00:19, pirms 12 gadiem
Kaa slikta spele var radit komandas potenciaalu?? driizaak tas rada cik sudiga komana ir Ukrainas celtnieki..

  -1 [+] [-]

, 2011-11-26 00:23, pirms 12 gadiem
Brand87 rakstīja: Nu ja VEFs vinnēs vismaz vel 3 spēles, tad ar vienu kāju būs iekšā, un ir ĻOTI laba iespēja tikt, vinnējot Kalev, gan mājās, gan izbraukumā, un Astanu mājās.
Ceresim ka VEF nenolohosies un taa ari buus.. Jasaka paldies Zhalgirim, kuriem sezonas sakums ir ''teicams''Un domajams ka Kaunja nekas neuzlabosies

  +1 [+] [-]

, 2011-11-26 00:44, pirms 12 gadiem
Brand87 rakstīja: Nu ja VEFs vinnēs vismaz vel 3 spēles, tad ar vienu kāju būs iekšā, un ir ĻOTI laba iespēja tikt, vinnējot Kalev, gan mājās, gan izbraukumā, un Astanu mājās.
Zalgiris ar nemams vismaz ar tadu speli kaa tagad.Ja netiks talak Eiroliga sastavs tiks gan retinats gan mainits.Tad ari bus iespeja iekost velreiz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-26 15:57, pirms 12 gadiem
Natijs rakstīja: Spēli zaudējām mēs, nevis uzvarēja VEF.
ja skatijies speli, tad sapratisi, ka taa ari bija. budevelnik kontroelja maca gaitu 35 minutes. bet pedejas 5 min nospeleja fantastiski stulbi.
patiesibu sakot jasaka, ka vinji jau vispar nevareetu teikt ka speleja labi vienkarshi vefs speleja atbaidoshi. pedejas 5 min trulis pa brinumu iekrita valtram, kaut kaadu brinuma izskrejienu realizeja bertans un taadu pashu klupdams krizdams pa otru pusi kleperis janicenoks un uzvara arii bija roka, jo celtniekiem sakas mandraza un tie vairs nespeleja.

     [+] [-]

, 2011-11-26 22:00, pirms 12 gadiem
kāpēc Bertānam un Janičenokam bija jāspēlē 35 ar pusi minūtes, kpc Kaufmanis nevarēja kaut 3-5 min nospēlēt?
viņš diži kko sabojātu?