Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Timmas "Zenit" uzsāks VTB līgas pusfinālu

Krišs Upenieks

Timmas "Zenit" uzsāks VTB līgas pusfinālu
Jānis Timma
Foto: basket.fc-zenit.ru

Latvijas basketbolista Jāņa Timmas pārstāvētā Sanktpēterburgas ''Zenit'' šovakar savā laukumā uzsāks VTB Vienotās līgas pusfināla sēriju pret Maskavas apgabala ''Khimki''. Mača sākums pulksten 20:00.

Timma aizvada labu sezonu Sanktpēterburgas vienības sastāvā, kā rezultātā vēl pirms sezonas beigām sākušās runas par Jāņa pārcelšanos uz kādu citu klubu. Spāņu mediji jau pirms gandrīz mēneša rakstīja, ka latvieša nākamā pieturvieta būs ULEB Eirolīgas klubs Vitorijas "Baskonia", ar ko Jānis it kā esot vienojies par līgumu uz trim gadiem. "Aģents veic pārrunas ar vairākiem klubiem, neko vairāk šobrīd pateikt nevaru,'' tā toreiz sarunā ar Sportacentrs.com izteicās pats Timma.

Timma atzīmēja, ka oficiāli nekas nav parakstīts un, visticamāk, nekādu citu jaunumu šajā sakarā nebūs līdz ''Zenit'' noslēgs sezonu. Sanktpēterburgas klubam vēl atlikusi cīņa par VTB līgas augstākajām vietām. ''Zenit'' regulāro sezonu noslēdza otrajā vietā un ceturtdaļfinālā trīs spēlēs pieveica Rīgas VEF.

''Khimki'' regulāro turnīru noslēdza trešajā pozīcijā, un arī ceturtdaļfinālā izcīnīja pārliecinošu uzvaru 3-0. Maskavas apgabala klubs pieveica ''Enisey'' basketbolistus. Jāpiemin, ka arī pusfināla sērijas risināsies līdz kādas komandas trim panākumiem. Otrā pusfinālā tiksies CSKA pret ''Lokomotiv''.

Regulārajā sezonā ''Zenit'' un ''Khimki'' savā starpā aizvadīja divas pilnīgi dažādas spēles. Pirmajā aplī ''Zenit'' uzvarēja ar 114:110, un Timma izcēlās ar 26 gūtiem punktiem. Savukārt otrā apļa spēlē jau dominēja aizsardzība, bet ''Zenit'' vienalga izcīnīja uzvaru - 74:66. Arī Jānim tajā spēlē nevedās ar metieniem, un latvietis guva tikai četrus punktus, taču pievienoja astoņas atlēkušās bumbas.

Mača sākums paredzēts šovakar pulksten 20:00. Sērijas pirmās divas spēles risināsies Sanktpēterburgas kluba mājvietā.

Izmantotie resursi:
VTB United League | VTB United League

  +1 [+] [-]

, 2017-05-25 13:08, pirms 7 gadiem
Zenit un Timma finālā!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-25 13:11, pirms 7 gadiem
Speles tiešraide starp citu kanālā best4sport

  +1 [+] [-]

, 2017-05-25 15:59, pirms 7 gadiem
noveelu Timmam kausu un MVP titulu