Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" grupas otrā spēle pārcelta

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

"Ventspils" grupas otrā spēle pārcelta
"Khimik" pagaidām vienīgajā Izaicinājuma kausa spēlē savās mājās piekāpās ventspilniekiem.
Foto: fibaeurope.com

FIBA Izaicinājuma kausa B grupā, kurā spēlē arī BK "Ventspils", šovakar risinājās tikai viens mačs, jo spēle starp Izraēlas "Maccabi Haifa" un Ukrainas "Khimik" pārcelta.

Mačs, kuram šovakar bija jānotiek Izraēlā, pārcelts pēc abpusējas vienošanās, un to izspēlēs tikai 16. decembrī. Līdz ar to šīm komandām nākamā spēle Izaicinājuma kausā būs tikai nākamajā nedēļā. Ukraiņi 30. novembrī savā laukumā uzņems "Deutsche Bank Skyliners" basketbolistus, bet pie "Maccabi" Haifā šajā pašā dienā ciemosies BK "Ventspils". "Maccabi" pirmajā mačā viesos dramatiskā cīņā ar 83:78 apspēlēja Frankfurtes komandu, bet "Khimik" basketbolistus Južnijā ar 82:71 sarūgtināja ventspilnieki.

Jāatgādina, ka ventspilnieki turnīru turpināja ar sāpīgu zaudējumu savā laukumā "Skyliners" 62:64. Pirmajos divos mačos vērtīgāko sniegumu komandā rādījis centrs Sauļus Kuzminsks, gūstot vidēji 13 punktus un izcīnot 8,5 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi
FIBA Europe
НОВОСТИ ОТ БК "ХИМИК"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-24 23:13, pirms 13 gadiem
Varbūt dēļ sērām Izraelā,kur 29 ogļrači gāja bojā.

     [+] [-]

, 2010-11-24 23:23, pirms 13 gadiem
Khimik nozaga pases....