Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mičels pastiprina "Elan Chalon"

Mičels pastiprina "Elan Chalon"
Mičelam "Ventspils" nebūs sveša.
Foto: Scanpix Baltics

Basketbola kluba "Ventspils" konkurenti ULEB kausa izcīņā "Elan Chalon" atlaiduši 162 centimetrus garo saspēles vadītāju Šontu Rodžersu, bet panākuši vienošanos ar bijušo "Lietuvos Rytas" spēlētāju Darelu Mičelu.

Šonta Rodžers aizvadītajās septiņās ULEB kausa izcīņas spēlēs guva vidēji 11.7 punktus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Izmaiņas notikušas, jo klubs nav bijis apmierināts ar spēlētāja sniegumu pret grupas favorītkomandām (7 punkti pret "Ventspils", 2 punkti pret "Besiktas", 4 punkti pret "99ers").

"Elan", kas B grupā atrodas ceturtajā pozīcijā ar trīs uzvarām un četriem zaudējumiem, atradusi aizstājēju Darelu Mičelu, kurš sezonas sākumā panāca divu mēnešu vienošanos ar Eirolīgā spēlējošo "Lietuvos Rytas", lai aizvietotu savainojumu guvušo saspēles vadītāju Robertu Štelmaheru. Aizvadītajās septiņās Eirolīgas spēlēs Mičels laukumā pavadīja nedaudz vairāk par vidēji astoņām minūtēm, guva 2.4 punktus, kā arī realizēja trīs no pieciem tālmetieniem.

"Elan Chalon" mājās ar "Ventspili" tiksies 15. janvārī, turklāt Mičelam tā nebūs pirmā spēle pret kurzemniekiem, jo 16. novembra SEB BBL spēlē Ventspilī viesojās "Lietuvos Rytas" un uzvarēja ar 75:70. Mičels atzīmējās ar septiņiem gūtiem punktiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
www.ulebcup.com
www.elanchalon.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2007-12-23 13:57, pirms 16 gadiem
ja tiešām, BKV jau to tik vajag, kā spēlētāju, kurš nenoskaņojas vai nespēj noskaņoties uz atbidlīgiem mačiem.