Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Iļjam Kurucam septiņi punkti, danks un uzvara Dubaijas komandas rindās jaunatnes Eirolīgā

Agris Suveizda

Iļjam Kurucam septiņi punkti, danks un uzvara Dubaijas komandas rindās jaunatnes Eirolīgā
Iļja Kurucs. Foto: Euroleague

Dubaijas Coca-Cola Arena sācies jaunatnes Eirolīgas posms basketbolā, un pie pirmās uzvaras tikusi 2007. gadā dzimušā centra Iļjas Kuruca pārstāvētā Dubaijas "Next Gen" komanda.

Izveidotā turnīra rīkotāju komanda ar rezultātu 82:67 pārspēja Valensijas U18 vienību – otrajā ceturksnī mājinieki bija pārāki ar +11, pārējās trijās ar +1. Iļja Kurucs 14 minūtēs un piecās sekundēs tika pie septiņiem punktiem (2p. 2/2, 3p. 1/2), trim atlēkušajām bumbām, viena bloķēta metiena un vienas pārtvertas bumbas.

Rezultatīvākais komandā ar 14 punktiem, piecām piespēlēm un septiņām pārtvertām bumbām bija francūzis Maksanss Lemuāns, bet Valensijas sastāvā 22 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Salvadoram Galjego.

Pārējās grupas spēles Dubaijas "Next Gen" komanda aizvadīs rīt pret Boloņas "Virtus" un Kauņas "Žalgiri", kas savā starpā spēlē pašlaik. Otrā grupā Francijas ASVEL ar 80:66 pārspēja Dubaijas "Falcons", bet Ulmas "ratiopharm" ar 83:67 apspēlēja Saloniku "Aris".

Izmantotie resursi:
https://www.euroleaguebasketball.ne...