Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vai ''Kyiv'' apliecinās favorītu statusu?

Jānis Pārums

Pusstundu pirms Latvijas līdzjutējus interesējošās spēles Vācijā, ULEB kausa H grupā notiks ne mazāk aizraujoša un, ļoti iespējams, svarīgāka spēle starp grupas līderi ''Kyiv'' un citu grupas favorīti ''Pau-Orthez''.

Gan uz papīra, gan pēc rezultātiem spriežot favorīti šajā spēlē ir vietējie Kijevas basketbolisti, kas jau apklusinājuši skeptiķus par komandas izredzēm ULEB kausā, uzvarot pirmās divas spēlēs pret Trevizo ''Benetton'' un Rīgas ''ASK''. Arī Ukrainas Superlīgā ''Kyiv'' vēl nav izjutuši zaudējuma garšu, kur septiņās spēlēs ir tikai uzvaras...

Komandas līderi ir amerikāņu priekšējās līnijas spēlētāji Pū Džeters un Markuss Feisons, kā arī centri Džošua Smits un Raiens Steks. ''Kyiv'' garais soliņš noteikti varētu nospēlēt savu lomu, tomēr nevarētu teikt, ka tur atradīsies aizvietotāji līderiem, kuriem var gadīties ''neveiksmīga diena''. Kijevai nāksies spēli aizvadīt arī bez traumētā Marko Maraviča, kurš regulāri gāja sākumsastāvā.

''Pau-Orthez'', pēc sezonas Eirolīgā, šo iesākuši ļoti nestabili - ULEB kausā pirmā spēle tikai zaudēta pret sīkstajiem ''Artland Dragons'', bet otrā uzvarēta pret vienu no grupas favorītiem ''Benetton''. Francijas līga ''Pau-Orthez'' pašlaik ir pārvērtusies par ļoti nepatīkamu sapni, lai neteiktu vairāk - septiņās spēlēs tikai viena uzvara un priekšpēdējā vieta kopvērtējumā.

Stabilāko sniegumu pagaidām demonstrē Terenss Dials, kuram labi palīdz Deivids Jangs un Tjērijs Ruperts. Pārējie spēlētāji, iespējams, var ''izšaut'' gaidāmajā spēlē, tomēr īsti pārliecības par to nav ne basketbola līdzjutējiem, ne pašai komandas vadībai.

Nenoniecinot Francijas komandu, jāsaka, ka pēc loģikas jāuzvar ''Kyiv'' - savas laukuma priekšrocības, labāks sastāvs, u.t.t., tomēr nav šaubu, ka ''Pau-Orthez'' meiģinās pretiniekiem sagādāt pirmo zaudējumu šosezon. Vai tas izdosies - uzzināsim jau šodien!



Izmantotie resursi:
www.ulebcup.com

Rakstu iesūtīja: Lietotājs Magloirs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-20 15:24, pirms 17 gadiem
Kyiv problēmām nevajadzētu būt! Jebkurā gadījumā zaudējums frančiem būs sensācija, zinot viņu pašreizējo situāciju.

  -3 [+] [-]

, 2007-11-20 15:50, pirms 17 gadiem
Varbūt kļūdos, bet par priekšējo līniju man liekas sauc uzbrucējus nevis aizsargus

     [+] [-]

, 2007-11-20 15:56, pirms 17 gadiem
Ceru uz ukraiņiem, jo vairāk barankas būs pārējiem, jo lielākas cērības būs ASK
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-20 16:19, pirms 17 gadiem
dragoni izskatass svaki

  +6 [+] [-]

, 2007-11-20 16:27, pirms 17 gadiem
vot tādi rakstu autori man patīk - iemet tabuliņu un sakarīgi uzraksta, žetons autoram

     [+] [-]

, 2007-11-20 17:38, pirms 17 gadiem
Ja uzvar Kiyiv, ASK un Beneton, tad ASK var tikt otrajā vietā kaut nu tā būtu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-20 19:25, pirms 17 gadiem
kijeva grib laikam eiroliga spelet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja