Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" piesakās Grieķijas 2. līgai, taču pirmā komanda spēlēs vienīgi Eirolīgā

Agris Suveizda

"Olympiacos" piesakās Grieķijas 2. līgai, taču pirmā komanda spēlēs vienīgi Eirolīgā
Vasilis Spanulis. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Grieķijas basketbola klubs Pirejas "Olympiacos" savā mājaslapā izplatījis paziņojumu, apstiprinot pieteikšanos Grieķijas 2. līgai, taču uzsverot, ka negrasās atkāpties no saviem un principiem un ka galvenā komanda spēlēs tikai un vienīgi Eirolīgā.

"Turpināsim mūsu cīņu par tiesiskuma un godīguma atjaunošanu Grieķijas profesionālajā basketbolā, izmantojot visas nepieciešamās darbības, lai aizstāvētu mūsu tiesības un vienlīdzīgumu. Mēs neatkāpjamies no "Olympicos" principiem, ētikas un vērtībām," sacīts kluba paziņojumā.

"Mēs piedalīsimies Eirolīgā, kurā būs 34 regulārās sezonas spēles un visi nepieciešamie elementi, ka vajadzīgi nopietnai līgai. Grieķijas 2. līgai šodien pieteicāmies tīri juridisku iemeslu dēļ. Ja beigu beigās vajadzēs spēlēt šajā turnīrā, tad mēs tajā piedalīsimies ar komandu, kuru veidos jaunieši gan no mūsu akadēmijas, gan arī visas Grieķijas. Šai komandai būs cits nosaukums, un tā spēlēs mūsu arēnā," paziņojumā turpināts. "Ja kāds domā vai kādam ir ilūzijas par to, ka viņš var spēlēties ar "Olympiacos" slaveno vārdu un vēsturi, tad viņam ar mums būs darīšana visos iespējamajos līmeņos."

Pirejas "Olympiacos", kas iepriekšējā sezonā tika izmesta no Grieķijas augstākās līgas par atkārtotu neierašanos uz spēli, Eirolīgas sezonu sāks 3. oktobrī izbraukumā pret Riharda Lomaža jauno klubu ASVEL.

Izmantotie resursi:
https://www.olympiacosbc.gr/el/news...