Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VEF un Ventspils pretiniekus Eiropā uzzinās 7. jūlijā

VEF un Ventspils pretiniekus Eiropā uzzinās 7. jūlijā
Foto: bkventspils.lv

Šodien ULEB paziņojusi par pirmajiem zīmīgajiem datumiem jaunajā basketbola sezonā, kurus savā kalendārā atzīmēs arī abi labākie Latvijas klubi - VEF un Ventspils. Gaidāms, ka 7. jūlijā notiks izloze Eirolīgai un ULEB Eiropas kausam, kā arī to kvalifikācijas kārtām, kur vietas atvēlētas abiem Latvijas klubiem.

Pēc pašreizējā ULEB plāna šīs organizācijas rīkotajos turnīros iespēja iekļūt būs abiem Latvijas labākajiem basketbola klubiem - Rīgas VEF un Ventspilij. Čempioniem VEF būs iespēja iekļūt Eirolīgā, bet otrās vietas ieguvējiem ventspilniekiem būs iespēja iekļūt ULEB Eiropas kausā. Pagaidām ULEB vēl nav oficiāli apstiprinājusi savu turnīru sastāvus, bet tos nosauks līdz ar visu organizatorisku jautājumu noskaidrošanu.

Savukārt jau šodien tika nosaukts pirmais nozīmīgais datums jaunajā Eiropas klubu basketbola sezonā - 7. jūlijā notiks visu trīs turnīru izlozes. Norises vieta būs ierastā - Spānijas pilsēta Barselona. Vispirms notiks pēc ranga zemākās raudzes turnīra FIBA EuroChallenge izloze, kam sekos Ventspilij interesējošā Eiropas kausa kvalifikācijas kārtas izloze. Pēc tās notiks Eirolīgas kvalifikācijas raundu izloze, kur savus pretiniekus uzzinās "VEF Rīga". Noslēgumā gaidītākā daļa, kurā tiks izveidotas Eirolīgas regulārās sezonas grupas.

Tā kā vēl nav bijis oficiāls ULEB apstiprinājums par komandām, kas piedalīsies šajos turnīros, ir neskaidrība par vairākiem klubiem. To skaitā arī Spānijas ACB līgas vicečempioni "Bilbao Basket", kuru sastāvā ir Jānis Blūms. Daži mediji vēsta, ka Bilbao ir vieta Eirolīgā, kamēr citi to noliedz. Paredzams, ka viss tiks salikts pa plauktiņiem līdz ar sezonu beigām tajās līgās, kur vēl rit fināli - Vācijā, Itālijā, Turcijā.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL

  +3 [+] [-]

, 2011-06-17 17:22, pirms 13 gadiem
par vef ..un ieklusanu eiroliga..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-06-17 17:41, pirms 13 gadiem
lai veicas abiem klubiem izlozee

  -1 [+] [-]

, 2011-06-17 18:07, pirms 13 gadiem
fans366 rakstīja: Kad sapņo aizver acis! VEF nav naudas Eirolīgai un pārskatāmā nākotnē arī nebūs.
naudas jau nebus tadas ..bet cinities varam , to pieradija bbl final 4 kad uzvarejam lietuvas rytas un gandrzi ari parpildita zale kaunas zalgari..

  -1 [+] [-]

, 2011-06-17 19:55, pirms 13 gadiem
askriga112 rakstīja: naudas jau nebus tadas ..bet cinities varam , to pieradija bbl final 4 kad uzvarejam lietuvas rytas un gandrzi ari parpildita zale kaunas zalgari..
Piekrītu, bet būs grūti

     [+] [-]

, 2011-06-17 20:21, pirms 13 gadiem
fans366 rakstīja: Kad sapņo aizver acis! VEF nav naudas Eirolīgai un pārskatāmā nākotnē arī nebūs.
cik bus tik bus naudas tomer labak kad neatsakas bet megina neka Barons pagajuso gad vnk pasaka ka neseples.Pieredze ir laba lieta un zinot ka tas ir pats sezonas sakums, tad brinumi visadi var notikt.Pietam VEF bus gana labs budzets nakamajam gadam.Pie tiem apstakliem kas ir valstij VEFs ieks LV bus savakjis vairaak ka piemeram RD iespejusi ieks LV