Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Baskonia" turpinās sadarbību ar treneri Ivanoviču arī nākamsezon

Andrejs Siliņš

"Baskonia" turpinās sadarbību ar treneri Ivanoviču arī nākamsezon
Duško Ivanovičs. Foto: EPA / Scanpix

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas klubs Vitorijas "Baskonia" arī nākamajā sezonā komandas galvenā trenera darbu turpinās uzticēt pazīstamajam melnkalniešu speciālistam Duško Ivanovičam.

Ņemot vērā koronavīrusa pandēmijas izraisīto situāciju, "Baskonia" klubs vēloties mazināt riskus un laicīgi nolēmis, ka arī jaunajā sezonā komandu turpinās vadīt Ivanovičs. 62 gadus vecais speciālists pie komandas stūres trešo reizi karjerā stājās decembrī, galvenā trenera amatā nomainot horvātu Velimiru Perasoviču.

Ivanoviča vadībā "Baskonia" izcīnījusi sešus panākumus 13 Eirolīgas spēlēs un sezonas pārtraukšanas brīdī ieņēma 13. pozīciju, Tikmēr ACB līgā pēc Ivanoviča stāšanās pie stūres komanda tikusi pie piecām uzvarām deviņos mačos un sezonas pārtraukšanas brīdī ieņēma astoto vietu.

Ivanovičs pirmo reizi "Baskonia" vadīja no 2000. līdz 2005. gadam, bet otro reizi - no 2008. līdz 2012. gadam. Pirms atgriešanās "Baskonia" Ivanovičs strādāja ar Stambulas "Besiktas", bet karjeras laikā bijis galvenais treneris arī "Fribourg Olympic", "Limoges", "Barcelona", "Panathinaikos" (kad tur spēlēja Jānis Blūms), kā arī "Khimki".

Izmantotie resursi:
https://baskonia.elcorreo.com/