Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vētras UGMK paliek bez Voutersas

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētras UGMK paliek bez Voutersas
Ann Wauters
Foto: fibaeurope.com

Gundara Vētras trenētais sieviešu basketbola klubs Jekaterinburgas UGMK sezonas turpinājumā būs spiests iztikt bez Beļģijas centra spēlētājas Ennas Voutersas pakalpojumiem, jo basketboliste paziņojusi, ka ir mātes cerībās un dodas grūtniecības atvaļinājumā.

Centra spēlētāja pirmajās trīs Eirolīgas spēlēs vidēji guva 13,0 punktus (2p 19/22, precizitāte 86,4%) un izcīnīja 6,3 atlēkušās bumbas, bet pirmdien informēja, ka šosezon vairāk nevarēs palīdzēt.

Voutersa ceturto sezonu spēlē Vētras vadībā un vairākkārt atzīta par Eiropas labāko basketbolisti. Vispirms viņa pārstāvēja Maskavas CSKA, bet pirms 2010. gada sezonas piekrita pārcelties uz Jekaterinburgu, kur Latvijas treneris jau bija sekmīgi pusgadu strādājis. Interesanti, ka 2008. gada februārī sezona līdzīga iemesla dēļ beidzās Krievijas izlases snaiperei Olgai Artešinai.

Bez centra spēlētājām UGMK nepaliks. Komandas rīcībā ir francūziete Sandrine Gruda, Krievijas izlases ilggadējā līdere Marija Stepanova, bet janvārī klubam otro reizi pievienosies universālā amerikāniete Kendisa Pārkere.

Jau trešdien Jekaterinburgā viesosies Zane Tamane un Ungārijas vicečempiones “MKB Euroleasing”.

Izmantotie resursi:
Ladyhoop

  +1 [+] [-]

, 2010-11-15 19:50, pirms 13 gadiem
vajag plaanot, kad kniebties !

     [+] [-]

, 2010-11-15 19:54, pirms 13 gadiem
Interesants jaunums, ņemot vērā, ka viņai ir dzīvesbiedre nevis dzīvesbiedrs.

  +4 [+] [-]

, 2010-11-15 20:03, pirms 13 gadiem
JK rakstīja: Interesants jaunums, ņemot vērā, ka viņai ir dzīvesbiedre nevis dzīvesbiedrs.
Par "mazo, astaino" banku esi dzirdējis? Pat nevajag kniebties, lai pie bērna tiktu

     [+] [-]

, 2010-11-15 20:10, pirms 13 gadiem
Viesulis rakstīja: Par "mazo, astaino" banku esi dzirdējis? Pat nevajag kniebties, lai pie bērna tiktu
Esmu, bet k-kā baigi neloģiski, parakstīt līgumu ar komandu vasarā, ieņemt bērnu, kas visticamāk bija plānots process, tad doties uz komandu un pēc pāris mēnešiem to pamest. Ja kāda nikna krieviete ar elkoni iezveltu pa vēderu visādi sūdi varētu sanākt esot trīs mēnešus stāvoklī.