Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Prokom" treneris: "Gatavojamies grūtai cīņai"

"Prokom" treneris: "Gatavojamies grūtai cīņai"
Prokom galvenais treneris Tomass Pačess
Foto: ITAR-TASS

Sestdien basketbola klubs "VEF Rīga" aizvadīs savu pirmo mājas spēli jaunajā sezonā "Arēnā Rīga", kad tiksies ar vadošo Polijas klubu "Asseco Prokom". Pirms spēles abu klubu galvenie treneri bija piesardzīgi savos izteikumos.

"Esam sagatavojušies grūtai cīņai pret jaunu, ambiciozu un atlētisku komandu, kas spēlē agresīvu aizsardzību. Uz Latviju dodamies savā labākajā sastāvā un, protams, gribam uzvarēt. Nesen kā nolīgtais Filips Videnovs jau varēs mums palīdzēt, bet Dž. R. Gidensa spēlēšana ir neskaidra, jo viņš vēl nav saņēmis brīvlaišanas vēstuli," tā pirms sestdien gaidāmās VTB līgas spēles izteicies "Asseco Prokom" galvenais treneris Tomass Pačess.

Pagaidām "Asseco Prokom" vēl tikai ieskrienas, uz ko norādījis VEF galvenais treneris Rims Kurtinaitis: “Ir labas izredzes labi nospēlēt un uzvarēt, kamēr pretinieki vēl nav nostabilizējušies." Tāpat Kurtinaitis atklājis, ka viņš regulāri uztur kontaktus ar “Asseco Prokom” galveno treneri lietuvieti Tomasu Pačesu, tāpēc par būtiskākajiem jaunumiem sāncenšu nometnē allaž ir informēts. Abas komandas pirms sezonas aizvadīja arī pārbaudes spēli, kurā pārāki ar 75:56 bija Polijas kluba basketbolisti.

Spēles sākums starp "VEF Rīga" un "Asseco Prokom" basketbolistiem sestdien "Arēnā Rīga" gaidāms pulksten 17:00.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-15 19:49, pirms 14 gadiem
Tikai kāpēc LTV7 norādīts, ka 19:25 būs LIVE???

     [+] [-]

, 2010-10-16 15:41, pirms 14 gadiem
resnais putns rakstīja: Tas ir labi, ka nebūs. davaj tauta, nekurniet mājās, bet labāk aizejiet sestdienas pievakarē uz siltu vietiņu mīkstos krēslos paskatīties labu basketbolu, ja neinteresē basketbols, tad vismaz uz karsējmeitenēm, tās toč patiks
Paldies, vienreiz jau redzēju. Vairs tuvumā skatīties negribu...