Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''
Andrea Trinkjēri un Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas

Lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons vēstī, ka itāļu speciālists Andrea Trinkjēri esot tuvu līguma pagarināšanai ar Lietuvas basketbola flagmani Kauņas ''Žalgiris'', ko pārstāv arī Rolands Šmits.

55 gadus vecais itāļu basketbola treneris Andrea Trinkjēri par ''Žalgiris'' stūrmani kļuva šā gada janvārī, aizstājot Kazi Maksvīti. Puses vienojās par sadarbību līdz nākamās sezonas beigām ar iespēju starpsezonā klubu pamest. Sagaidāms, ka Trinkjēri šo iespēju neizmantos un tuvākajā laikā tiks oficiāli apstiprināts kā zaļi-balto galvenais treneris arī nākamajā sezonā.

Pēc Trinkjēri stāšanās galvenā trenera amatā ''Žalgiris'' 17 Eirolīgās spēlēs izcīnīja deviņas uzvaras un teju līdz pamatturnīra izskaņai cīnījās par vietu pārspēlēs.

Trinkjēri vadībā ''Žalgiris'' uzbrukuma reitings bija starp desmit labākajiem Eirolīgā, bet aizsardzības reitings – labākajā pieciniekā.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-204377-...

     [+] [-]

, 2024-04-15 17:50, pirms 2 nedēļām
Pie viņa Šmits sēdēs uz beņķa. Jātinas prom !

     [+] [-]

, 2024-04-15 23:58, pirms 2 nedēļām
Piekrītu. Šmitam tā ir slikta ziņa. Kaut gan viņam vislielākā alga Žalgirī