Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Argentīnas basketbola leģenda Skola pēc Tokijas olimpiādes lems par savu nākotni

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Argentīnas basketbola leģenda Skola pēc Tokijas olimpiādes lems par savu nākotni
Luiss Skola. Foto:ZUMAPRESS.com/Scanpix

40 gadus vecais argentīniešu basketbolists Luiss Skola atklājis, ka pēc Tokijas olimpiskajām spēlēm, kas notiks 2021. gadā, varētu likt punktu savai basketbolista karjerai. Skola šobrīd ir rezultatīvākais spēlētājs Itālijas A sērijā. Karjeras laikā viņš spēlējis vairākos Nacionālās basketbola asociācijas klubos (NBA), bet deviņus gadus argentīnietis aizvadīja "Tau Ceramica" rindās.

"Pēc olimpiskajām spēlēm es zināšu, ko darīšu tālāk," teica Skola. "Es varētu palikt basketbolā, bet ne kā treneris. Esmu saņēmis jau vairākus piedāvājumus, bet pagaidām neviens no tiem nav tikpat saistošs, kā basketbola spēlēšana." Skola 2004. gadā ar Argentīnu kļuva par olimpisko čempionu, bet 2008. gadā tika pie bronzas.

Aizvadītajā vasarā Skola noslēdza līgumu ar Itālijas vienību "Varese". 40 gadus vecais argentīnietis to darīja tāpēc, lai vairāk būtu kopā ar savu ģimeni. Šajā sezonā pieredzējušais spēlētājs Itālijas A sērijā demonstrē ļoti augstvērtīgu sniegumu. Vidēji spēlē viņš guvis 23,9 punktus, savācis 6,4 atlēkušās bumas un pārtvēris vidēji 1,4 bumbas.

"Mana sieva un bērni nav priecīgi, ka es tik bieži esmu prom no mājā," Skola turpināja. "Trīs reizes nedēļā biju prom no mājām, un tas nebija pieņemami ne man, ne manai ģimeni, tāpēc noslēdzu līgumu ar "Varese". Skola NBA spēlēja no 2007. līdz 2017. gadam, Hjūstonas "Rockets", Fīniksas "Suns", Indiānas "Pacers", Toronto "Raptors" un Bruklinas "Nets" rindās izceļoties ar vidēji 12 punktiem 743 regulārās sezonas spēlēs. Tāpat argentīnietis ir spēlējis Ķīnā.

     [+] [-]

, 2020-11-14 15:04, pirms 3 gadiem
Leģenda