Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Cibona" pieveic "džinsus"

Andrejs Siliņš

Trešdienas vakarā ULEB Eirolīgā horvātu "Cibona" ar rezultātu 100:91 savā laukumā uzveica Milānas "Armani Jeans" vienību.

Spēles pirmās desmit minūtes aizritēja rezultatīvā un skatāmā sniegumā abu komandu izpildījumā. Nedaudz veiksmīgāki izrādījās mājinieki, kas noslēdza pirmo ceturtdaļu ar plus viens – 26:25. Otrajā ceturtdaļā "Cibona" jau aizvien drošāk kontrolēja notikumus laukumā un pēc nospēlētām 20 minūtēm bija vadībā ar 53:46.

Otrā puslaika pirmajās desmit minūtēs horvāti pārsvaru tikai palielināja un pēdējā ceturtdaļā jau varēja atļauties spēlēt daudz nepiespiestāk. Spēles beigu rezultāts 100:91 mājinieku "Cibona" labā.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 30 punktiem bija Puertoriko aizsargs Larijs Ajūzo, kuram arī lielākais lietderības koeficients komandā – plus 36. Jāpiebilst, ka Ajūzo realizēja visus 15 piešķirtos soda metienus. Zaudētājiem 24 punktus guva un piecas bumbas zem groziem savāca amerikānis Ansū Sesejs.

Spēles protokols: Cibona – Armani Jeans 100:91

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja