Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Diksons pieķerts dopinga lietošanā

Diksons pieķerts dopinga lietošanā
Huans Diksons
Foto: ACB

Spānijas ACB un ULEB Eirolīgas komandas Malagas ''Unicaja'' basketbolists Huans Diksons ir pieķerts nandrolona lietošanā un basketbolists ir sodīts pagaidām uz nenoteiktu laiku.

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas ''Wizards'' basketbolists dopinga pārbaudes veica novembrī pirms pievienošanās Malagas ''Unicaja''. ''Unicaja'' vienībā basketbolists kļuva par vienu no tās līderiem.

Šodien kļuvis zināms, ka šo dopingu pārbaužu rezultāti ir pozitīvi. Diksons lietojis nandrolonu, kas ir aizliegto vielu sarakstā. Vakar tika nolemts, ka basketbolists tiek sodīts pagaidām uz nenoteiktu laiku. Konkrētāks soda apmērs tiks noteikts, kad šī lieta tiks sīkāk izmeklēta.

Huans Diksons savas karjeras laikā ir uzvarējis Merilendas ''Terrapins'' sastāvā NCAA čempionātā un NBA bez ''Wizards'' ir spēlējis arī tādās komandās kā Portlendas ''TrailBlazers'', Detroitas ''Pistons'' un Toronto ''Raptors''.

Izmantotie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-13 20:51, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: kāda jēga lietot,ja tāpat uzķers? sev tikai CV un karjeru sačakarē
Neatbalstu dopinga lietošanu, esmu par sportu bez dopinga. Bet, manuprāt, tiek pieķerta daudz mazāk nekā puse no visiem dopinga lietotājiem. Kāda jēga?! Viss ir ļoti vienkārši. Vēlme sasniegt labākus rezultātus, progresēt, vēlme cīnīties par labākiem rezultātiem, sasniegumiem... visbeidzot pats svarīgākais un visvienkāršākais - vēlme uzvarēt! Kurš gan sportists to nevēlas?!
''Kas neriskē, tas nevinnē!''
Vēlāk (kad tiek pieķerti) visi nožēlo, raud, atvainojas... bet katrai darbībai (arī bezdarbībai) ir savas sekas - diskvalifikācijas, rezultātu anulēšana u.tml.
Lietot vai nelietot - tā ir katra sportista izvēle.

     [+] [-]

, 2010-02-14 05:59, pirms 14 gadiem
makgaivers rakstīja: Neatbalstu dopinga lietošanu, esmu par sportu bez dopinga. Bet, manuprāt, tiek pieķerta daudz mazāk nekā puse no visiem dopinga lietotājiem. Kāda jēga?! Viss ir ļoti vienkārši. Vēlme sasniegt labākus rezultātus, progresēt, vēlme cīnīties par labākiem rezultātiem, sasniegumiem... visbeidzot pats svarīgākais un visvienkāršākais - vēlme uzvarēt! Kurš gan sportists to nevēlas?!
''Kas neriskē, tas nevinnē!''
Vēlāk (kad tiek pieķerti) visi nožēlo, raud, atvainojas... bet katrai darbībai (arī bezdarbībai) ir savas sekas - diskvalifikācijas, rezultātu anulēšana u.tml.
Lietot vai nelietot - tā ir katra sportista izvēle.
diezgan lol