Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Partizan" mēnesi bez Mariča

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Partizan" mēnesi bez Mariča
Alekss Maričs
Foto: AP/Scanpix

Pašreizējais ULEB Eirolīgas produktīvākais basketbolists Alekss Maričs no Belgradas ''Partizan'' ceļgala savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt savai komandai aptuveni vienu mēnesi, paziņojuši kluba pārstāvji.

25 gadus vecais centra spēlētājs ceļgala traumu guva pagājušās nedēļas mājas spēlē pret Viļņas ''Lietuvos Rytas'', kad Belgradas klubs izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 97:67 un izcīnīja ceļazīmi uz ''Top 16'' turnīra kārtu.

Ārsti spēlētājam veikuši medicīniskās pārbaudes, atklājot, ka gūtais savainojums nav pārāk nopietns, tiesa - basketbolistam būs jāiziet nopietns rehabilitācijas kurss un bez groza bumbas jāiztiek vismaz četras nedēļas.

Pēc deviņām aizvadītām kārtām 211 centimetrus garais un Austrālijā dzimušais Maričs ir visa turnīra ceturtais rezultatīvākais spēlētājs (16,9 punkti ik mačā) un otrs labākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām (9,1).

Atgādinām, ka ''Partizan'' klubā spēlējošais centrs nesen tika nosaukts par ULEB Eirolīgas decembra mēneša vērtīgāko basketbolistu. Maričs ir viens no retajiem, kuram šāda veida apbalvojumu izdevies izcīnīt savā pirmajā Eirolīgas sezonā.

Izmantotie resursi:
euroleague.net