Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Dāvis Bertāns laukumā varētu atgriezties janvāra izskaņā

Andrejs Siliņš

Dāvis Bertāns laukumā varētu atgriezties janvāra izskaņā
Dāvis Bertāns
Foto: Baskonia.com

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns laukumā varētu atgriezties janvāra beigās, vēstīts spēlētāju pārstāvošā Spānijas ACB līgas kluba Vitorijas "Laboral Kutxa" mājaslapā.

Bertāns labā ceļgala krustenisko saišu traumu otro reizi karjerā guva pagājušās sezonas ULEB Eirolīgas "Top 16" posma mačā pret Milānas "EA7 Emporio Armani", laukumā pavadot vien nedaudz vairāk par trim minūtēm. Pirms p[āris dienām Bertāns atgriezās Vitorijā, aizvadīja tikšanos ar kluba galveno treneri Veļimiru Perasoviču un ģenerālmenedžeri Fēliku Fernandesu.

Vēlāk mājaslapā publicēta informācija, ka Bertāns laukumā varētu atgriezties janvāra beigās. "Sagaidām, ka viņš atgriezīsies komandā līdz janvāra beigām. Kamēr vien neesmu pateicis ko citu, Bertāns ir šīs komandas sastāvdaļa," citēts treneris, kuru nebaida tas, ka komandā būs pārāk daudz spēlētāju. "Labāk, ja tev ir vairāk nevis mazāk spēlētāju. Dāvis atgriežas pēc ilga pārtraukuma, tāpēc neuzdrīkstos prognozēt, kāda būs viņa loma. Ja atgriezīsies tikpat labs, kāds bija iepriekš, viņš būs plus mūsu komandai."

Pagājušajā sezonā Dāvis Eirolīgas turnīrā piedalījās 22 mačos, vidēji spēlē gūstot 11,0 punktus un izcīnot 2,9 atlēkušās bumbas, bet Spānijas ACB līgā viņš 25 spēlēs vidēji mačā sakrāja 11,4 punktus un 2,8 atlēkušās bumbas.

Vitorijas "Laboral Kutxa" ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs pašlaik ieņem ceturto vietu Spānijas ACB līgā, bet Eirolīgas turnīrā ar piecām uzvarām astoņos mačos ieņem otro vietu B grupā un ir jau garantējusi vietu "Top 16" posmā.

Izmantotie resursi:
Saski Baskonia | Laboral Kutxa Web Oficial

  -4 [+] [-]

, 2015-12-10 14:12, pirms 8 gadiem
Uzreiz jāiet uz svaru zāli, treniņi uz pilnu klapi, katri dienu jāzvana Popam, Eirolīgas MVP jāpaņem, būt savtīgam un vairāk mest pa grozu, mērķis NBA lielais līgums un pēc tam 30 gadu vecumā atpūta!

  +3 [+] [-]

, 2015-12-10 14:14, pirms 8 gadiem
Lai nekad vairs nebūtu jāsaskaras ar veselības murgiem!

  +3 [+] [-]

, 2015-12-10 14:28, pirms 8 gadiem
Super, ar nepacietību gaidu atgriešanos!

  -1 [+] [-]

, 2015-12-10 15:04, pirms 8 gadiem
Pēc trenera teiktā cerību baigo tas nevieš, bet Dairis atgūsies, par to šaubu nav.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-10 15:19, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Pēc trenera teiktā cerību baigo tas nevieš, bet Dairis atgūsies, par to šaubu nav.
Tas ir Dāvis, bet par pārējo piekrītu.