Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''CSKA'' izcīna trešo uzvaru

''CSKA'' izcīna trešo uzvaru
Aleksandrs Kauns.
Foto:cskabasket.com

Šodien ULEB Eirolīgas Top16 G grupas spēlē Maskavas ''CSKA'' savā laukumā ar rezultātu 84:73 pārspēja ''Asseco Prokom'', tādējādi izcīnot kārtējo uzvaru.

Spēle visā tās gaitā bija diezgan līdzīga, taču nedaudz pārāki pār saviem oponentiem bija ''CSKA'' basketbolisti. Pirms šīs spēles gan ''CSKA'', gan ''Asseco Prokom'' bija izcīnījuši uzvaras abās pirmajās Top16 spēlēs un pēc šīs spēles viena no komandām nostiprinājās grupas līderpozīcijās. Pirmā ceturtdaļa tika pavadīta diezgan līdzīgā cīņā, kur minimālu pārsvaru ieguva ''CSKA'', ceturtdaļu noslēdzot ar 22:21. Otrās ceturtdaļas gaitā ''CSKA'' vēl nedaudz palielināja savu pārsvaru un pirms otrā puslaika mājinieki atradās vadībā ar 40:36.

Arī otrajā puslaikā laukumā varēja novērot spraigu cīņu, kur abas komandas cīnījās par uzvaru. ''Asseco Prokom'' vēlējās atspēlēties un centās uzlabot savu spēli, taču tiem tas neizdevās. ''CSKA'' otrā puslaika gaitā spēja noturēt pirmajā puslaikā iekrāto pārsvaru un to arī nedaudz palielināt. Visā spēlē mājinieki izcīnīja uzvaru ar 84:73, tādējādi izcīnot trešo uzvaru trijās spēlēs.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Aleksandrs Kauns, kurš guva 18 punktus, bet zaudētājiem Kvintels Vudss izcēlās ar 16 punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2010-02-10 21:32, pirms 14 gadiem
Kauns biju par polshiem

     [+] [-]

, 2010-02-11 02:29, pirms 14 gadiem
armijnieki pamazam uzlabo savu speli! good